top of page

Ungváry egyenruhái

(...) A lényeg, hogy vajon miért jár a nyilvánosság tereiben virtuális kivégzés egyeseknek, míg másoknak ugyanazért semmi? A válasz: azért, mert a nyilvánosság tereit uraló balosok, liberálisok, antifasiszták, kommunisták, bolsevikok és egyéb gazemberek: gazemberek. Azt gondolják, megengedhetik maguknak a kettős mérce ilyetén, pofátlan és nyílt alkalmazását. Teszem hozzá: a tapasztalatok azt mutatják, hogy megengedhetik. S nem pusztán arról van szó, hogy a kisebbik Ungváry is megússza, a hitlerező majd mengeléző polgármesterük is megússza, de vannak itt súlyosabb dolgok is. Például, ha az „antifák” (valójában kiiktatandó terroristák) Párizsban „mocskos zsidók” üvöltéssel vonulnak végig az utcán, akkor az a nyilvánosságot uraló ezen terekben egyszerűen nem jelenik meg.

Ha az „antifák” és BLM aktivisták (korunk Leninfiújai és NKVD – ÁVO keretlegényei) agyonlőnek egy nyolcéves kislányt, aki ráadásul fekete, akkor az szintén kimarad ebből a nyilvánosságból. Az ilyesmi egyszerűen nem történik meg. Hiszen nem illik bele a megrajzolni kívánt képbe. A megrajzolni kívánt kép pedig most éppen az, hogy az Egyesült Államokat valamint a nyugati nagyvárosokat lángba borító, feldúló, lincselő, fosztogató söpredék nem más, mint egy szelíd, békés, elnyomott és a jogaiért kiálló nagyszerű sokaság. A „múltat végképp eltörlő” bolsevik düh és éjfekete sötétség pedig valamiféle jogos kultúrharc.

Nem, nem az. Mindez pontosan az, aminek látszik. Csak akik kiengedték a szellemet a palackból, és akik ezt az egészet finanszírozzák, egyszerűen bármit el- és lehazudnak a valóság színpadáról, s ehhez a mutatványhoz rendelkezésükre áll a szükséges nyilvánosság. A normális világ pedig még mindig szűköl és retteg ezektől a gátlástalan gazemberektől. Pontosan ezen kell változtatni. Ezektől nincs miért félni, és az általuk uralt nyilvánosságtól végképp nem. Ki kell őket röhögni. Mint a kisebbik Ungváryt, aki biztosan felveszi titokban a náci egyenruháit, mielőtt eladja őket, és akkor, öt percig, valakinek képzeli magát.

 

Tovább a cikkhez

5 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page