top of page

Felfüggesztették és rasszistának bélyegezték a rendőrt, aki őrizetbe vett egy feketét Londonban, mer

Felfüggesztettek Londonban egy rendőrtisztet, aki őrizetbe vett egy késsel mászkáló fekete férfit. Az eset nagy port kavart, ugyanis az önjelölt nyugati igazságosztók az előzmények ismerete nélkül kezdték filmezni az őrizetbe vételt annak reményében, hogy egy brit George Floyd-esetnek lesznek tanúi. A londoni incidens végső mérlege tehát, egy késsel sétálgató fekete férfi és egy, a jogszabályokat betartató, felfüggesztett rendőrtiszt. Késsel mászkálni az utcán Londonban egyébként természetesen tilos, a rendőrök ezt a törvényt próbálták betartatni. Talán ez az a szintje a tomboló liberalizmusnak, amit mi, normális emberek már sem felfogni, sem megérteni nem tudunk.

Csütörtökön rögzítették az esetet járókelők, amikor egy londoni rendőrtiszt letartóztatás közben egy fekete férfi fején térdelt. Az incidens pedig okot adott egy hisztériakampányra, aminek eredményeképp végül a rendőrt felfüggesztették, társát pedig az operatív munka alól mentették fel.

London muszlim származású főpolgármestere a helyettes rendőrfőnökkel egyetemben aggasztónak ítélte az esetet, arról azonban nem szólnak a hírek, hogy az utóbbi időkben számos késes terrortámadást megélt Londonban mégis miért rohangálhat valaki büntetlenül késsel.

A legijesztőbb az, hogy a járókelők már automatikusan a rendőrök ellen fordulnak, az előzmények ismerete nélkül feltételezik, hogy rendőri önkényről van szó. Arról nem is beszélve, hogy minden rendbontó és bűnöző automatikusan ellenáll már a rendőri intézkedésnek, mert jó okkal remélheti, hogy a történtektől függetlenül megbüntetik a jogszerűen intézkedő rendőröket.

Érzékelhető, hogy kifejezetten utaznak a fehér, és nem mellesleg az ázsiai származású rendőrökre is. Itt is jól látható, hogy a rendőr nem a bűnöző nyakán térdel, hanem a fejét próbálja leszorítani. Azért, mert a férfi folyamatosan ellenszegül a rendőri intézkedésnek, és igyekszik minél nagyobb erőkifejtésre, “brutalitásra” kényszeríteni a rendőröket. A bűnöző is, és az esetet filmező, “véletlenül” arra járó civilek pedig mindent megtesznek, hogy pánikba hajszolják a rendőröket és a nagyobb “balhé” lehetőségét megteremtsék. (…)

De most a fő cél a rendőrség, a rendfenntartó szervezetek iránti bizalom teljes lerombolása mindenütt a nyugati világban és ne legyenek illúzióink, itt nálunk is.

 

4 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page