VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Az az Index mer sírni, amelyik tönkretette Fankadeli karrierjét és életét

A “független” Index így gyilkolja le a karaktereket, amelyik nem tetszik a liberálisoknak. Ennyire magyargyűlölők ezek a hitvány alakok. Azért estek neki Fankadelinek anno, mert a magyarságot képviselte, egyre nagyobb támogatottsága miatt húzták meg a vészféket.

Akkor lesz itt jó világ, ha ezeket a csatornákat végképp megszüntetjük, mert csak mérgezik a magyarságot. Aki nem illik bele a balliberális képbe, annak neki esnek és addig ütik, míg ellene nem fordul mindenki.

Ezzel kapcsolatban egy érdekes írással rukkolt elő Fankadeli:

Nem tehettek mást. Megelőző csapást kellett mérniük. És nem számoltak azzal, hogy túlélem, mert olyan masszív és hosszantartó karaktergyilkosság volt ez, melyet még a politikai élet is csak ritkán lát. Meg kellett tenniük mert, látták, hogy mit tudok. Egészen a Sziget fesztivál nagyszínpadáig vezetett az energia és több mint 40.000 ember elé léptem ki egy hun harcossal a pólómon. Látták mi történt a VOLT fesztiválon, ahol délután 5-kor tűző napon annyian voltak, mintha esti nagykoncert lenne. És volt még jónéhány hely. Bárki, bármit hallott rólam, ahogy megtapasztalt a valóságban… ahogy és amit mondok… átjött, hogy mit képviselek és mit nem. És mikor százezrek kezdték el hallgatni a Magyar földrét, amiből még az is ordított, hogy az én hazafiságom nem soviniszta… ott már vörös riadó volt. Az index.hu-n nagyjából fél évente “voltam” címlapon, aztán a 444 indulásával, ott is nagyjából így. 6-7 évig. Miközben az első index-es cikk után, 24 órán belül visszamondták az összes… igen… az összes koncertem. 11 éve nem volt fesztiválon FankaDeli koncert. A hullagyalázás egy emelkedett dolog ahhoz képest, amit tettek velem. De nem tehettek mást. Még így is sokan hallgattak és jártak az előadásaimra.

(...)

A zenei világ annyit ártott a lelkeknek az elmúlt 20 évben, mint egyetlen világégés sem az írott történelemben. A maradék emberségünket is teljesen elhangolta. A felületesség, drog és alkoholfüggőség, nyílt erőszak, kivagyiság, kifelé élés, igaztalanság, és ítélkezés lelki birodalmát hozták el…


Tovább a cikkhez

78 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek