Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Távozik az Index szerkesztőségének vezetése

2020/07/24

 

Pénteken kezdeményezte munkaviszonya megszüntetését az Index szerkesztőségének három vezetője, Tóth-Szenesi Attila vezető szerkesztő, illetve Munk Veronika és Haász János főszerkesztő-helyettesek. Távozásukkal egyidejűleg a szerkesztőség több mint hetven munkatársa szintén kezdeményezte a felmondását – írják az Index-en.

 

(...) 

 

A balliberális portál dolgozói azonban továbbra is rémeket festenek saját szerkesztőségük falára és egymás után mondanak fel, miközben egyértelműen látható, hogy a baloldali befolyásolás érkezett meg az újsághoz, az igazgatóságba bekerült a Gyurcsány Ferenc bizalmi emberének számító Sztankóczy András, a hetek óta betöltetlen vezérigazgatói posztra pedig a Horn-korszak vezető baloldali újságíróját, Szombathy Pált nevezték ki.

 

Vérciki, hogy mindezek közepette Gyurcsány szörnyű nagy együttérzését közösségi oldalán osztotta meg, a Momentum tüntetést szervez, a Karácsony-féle Párbeszéd mélységes felháborodásában az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet médiaszabadságért felelős képviselőjéhez fordult, kérve, hogy vizsgálják meg, felmerül-e politikai beavatkozás a főszerkesztő menesztésével kapcsolatban.

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu