VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Hatalmasat kaszáltak a bevándorlási invázión az EU inkompetens vezetése által bevont cégek – derült

Teremts káoszt, fogadd be a bevándorlókat, fizess milliókat egy amerikai cégnek a kérelmekért, majd milliókat a bevándorlóknak a hazatérésért. "Szép munka", Európa!

Hatalmasat kaszáltak a bevándorlási invázión az EU inkompetens vezetése által bevont cégek – derült ki az elképesztő szerződésekből

A 2014-2019 közötti bevándorlási invázió tetemes haszonnal járt. Természetesen nem az adófizetők számára, hanem azon gigakorporációk számára, akiknek átutalták az EU adófizetőinek pénzéből az euró milliókat. Kiderült, hogy az amerikai McKinsey konzultációs és tanácsadó céget bízták meg a túlzsúfolt görög szigeteken lévő illegális bevándorlók menedékkérelmeinek elbírálásával. Mekkora üzleti lehetőség, ahogy az egész "menekültválság" maga!

Tegyük hozzá, hogy a bevándorlási invázió 2013-ban már elkezdődött, de mindannyian emlékszünk rá, hogy 2015-ben érte el a csúcsát a Merkel féle “Wir schaffen das” (Meg tudjuk csinálni) üzenettel, amikor is 1,2 - 1,7 millió ember érkezett Nyugat-Európába. Duplája az előző évinek. Mindössze a bevándorlók fele jött Szíriából, Afganisztánból és Irakból, a többi a világ minden tájáról a lehetőséget kihasználandó. Nos nem csak a pakisztáni, bangladesi és afrikai illegális bevándorlók, de a nagy üzletet látó cégek és politikusok ki is használták a lehetőséget! Ők már legálisan az EU-parlamentbe és EU-Bizottságba, a nyugati kormányokba ültetett embereik segítségével.

Az amerikai McKinsey cég kapta a legtöbb pénzt az adófizetők pénzéből

A német kormány felbérelte a McKinsey céget, hogy kezelje a kérelmeket és a jelentések szerint ki is fizetett érte 45 millió eurót.

De 2017 januárjában még közel újabb 1 millió euróról szóló szerződést írt alá a McKinsey és az EU menedékkérelmi ügynöksége, a European Asylum Support Office (EASO). Tény, hogy a McKinsey segítségével a menedékkérelmek elbírálás ideje 170 napról 11 napra csökkent le – és futószalagon tudták a bevándorlókat az EU területére hozni – és eztán csak 1500 bevándorló maradt a görög szigeteken akkor. És ha az európai adófizetőknek ez még nem lenne elég a "boldogsághoz", ma már tudvalévő, hogy az EU és a német kormány 1200 eurót fizetett minden beengedett bevándorlónak, ha visszatér a saját hazájába.

Újabb 40 millió euró ugyanezen beengedett bevándorló hazatérésére

Erre a célra újabb 40 millió eurót fizettek ki.

Tehát szívesen látjuk őket, amiért kifizetünk egy harmadik félnek, (egy privát cégnek) 45 millió eurót és még ki tudja mennyit a beengedési papírokért, majd kifizetünk 40 millió eurót a beengedett illegális bevándorlóknak a hazatérésért. (...)

Tovább a cikkhez