top of page

Üdvözöljük a Budapest Pride felvonulás elmaradását!

Közös közleményben üdvözlik a Budapest Pride felvonulás elmaradását az ellene évek óta tüntető, rendezvényeiket sorozatosan bíráló és azokat megakadályozni törekvő magyar hazafiak és hazafias szervezetek.

Isten különös kegyelmének tekintjük a szexuális deviánsok menetének, a Budapest Pride felvonulásnak az idei elmaradását. Bár itt jegyezzük meg, hogy azt a rendőrségnek is meg kellett volna tiltania a Szent Koronát meggyalázó szivárványos meghívó, a közrendet és mások jogait, szabadságát sértő jellege miatt.

Nemzeti és keresztény értékeink jogos védelmében évről-évre ellenállunk a deviáns nyomulásnak és – leküzdve undorunkat – fáradhatatlanul igyekszünk felhívni a normalitás pártján álló elsöprő többség figyelmét az LMBTQIP+ (leszbikus, meleg, biszexuális, transz nemű, queer, interszexuális, pedofil stb.) mozgalom kártékony tevékenységére, melynek mélypontja a szexuális deviánsok provokatív, magamutogató és szeméremsértő felvonulása.

Tapasztalataink alapján a hathatós ellenakciók, tüntetések (...) sikeresen gátolhatják a szexuálisan eltévelyedettek és támogatóik burjánzását, de a társadalomromboló deviáns propaganda teljes visszaszorításához törvényi tiltásra és széles körű normalitáspárti társadalmi ellenállásra van szükség. Idén ugyan elmarad Budapest ikonikus tereinek és történelmi útjainak megszentségtelenítése, de nem dőlhetünk hátra, hiszen a fiatalságnak szóló fesztiválokon, különböző szakmai- (pl. rendőrség) és társadalmi csoportoknak szervezett rafinált csomagolású rendezvényeken és már az iskolákban is folyik továbbra is nagy erőkkel az érzékenyítésnek csúfolt, valójában rendkívül ártalmas homoszexuális agymosás.

 

8 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page