Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A feministák elutasították egy családanya véleményét + CSALÁDANYÁK LEGYETEK, NE FEMINISTÁK!

A Pride keretein belül szerdán megtartott Miért legyünk feministák? cimű eseményt nyilvános rendezvényként hirdették meg, de mint kiderült, a más véleménnyel rendelkező családanyákat be sem engedték.

 

A rendezvényen a feminizmus témakörében kizárólag a Nőkért Egyesület elnökének, Antoni Ritának a gondolatait ismerhette meg a közönség, a más világnézetű érdeklődőket be sem engedték a toleráns liberális feministák a házirendre hivatkozva – nyilatkozta lapunk Budaházy Edda, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom vezetője, aki ma megpróbált bejutni az egyik nyilvános Pride-rendezvényre. – A társadalomra és minden egészséges nemzetre rendkívül veszélyes ideológia nászának lehettünk tanúi – fogalmazott Budaházy.

 

A többgyermekes családanya kiemelte: a szélsőséges feminizmus és a genderideológia egyesülve egy igazi szörnyszülöttet hozott létre, tagadva mindent, ami a női nem lényege, a férfi és nő együttműködésének és szerelmének a csodája. Hozzátette: Magyarországnak nem feministákra, hanem családanyákra lenne szüksége.

 

A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom vezetője szerint az átlagember sajnos nem értesül az LMBTQ-mozgalom aknamunkájáról és elcsodálkozik, amikor egy-egy durva megnyilvánulásukkal találkozik, mint például szivárványos zászlóval a városházán vagy a magamutogató Pride-felvonulással. – Mindemellett a felszín alatt veszélyes aknamunka folyik – tette hozzá.

 

– Még nagyobb baj, hogy úgy tűnik, a hatóságok sem vizsgálják mi zajlik ezeken az eseményeken. Álláspontunk szerint több esetben törvénysértésre vagy a jogszabályok kijátszására buzdítanak a szervezők, például amikor elmondják, hogyan juthatnak a homoszexuálisok gyerekekhez, vagy miképp terjesszenek LMBTQ-tanokat a nevelők az iskolákban – hívta fel a figyelmet Budaházy.

 

 

Ez a film itt érhető el.

 

Kapcsolódó film itt: MONDJ NEMET AZ ŐRÜLETRE! 

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu