top of page

A német baloldal verőlegényei

AZ ANTIFA SZÉLSŐBALOLDALI SZERVEZET ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL A ZSEBÉBEN GARÁZDÁLKODIK.

(...)

Az Antifa országszerte folyamatosan megzavarja az ellenzéki jobboldali AfD (Alternative für Deutchland) lakossági rendezvényeit, választási és pártgyűléseit, megzsarolja a rendezvényeknek otthont adó szállodákat, vendéglősöket, sőt néha betörik a tervezett színhelyen az ablakokat, megfélemlítik a személyzetet. Berlinben többször felgyújtották AfD-s politkusok autóit, a házfalaikat fenyegetésekkel firkálták tele, leköpték, meg is verték őket.

Mindezt a baloldali politikusok hallgatólagos támogatása és egyetértése, mi több, a helyi rendőrség lassú reakciója mellett. A mai német demokráciában a jobboldalnak nem hagynak semmilyen esélyt sem a kibontakozásra, indirekt módon korlátozzák alkotmányos gyülekezési és véleménynyilvánítási jogait. A szinte kizárólag baloldali beállítottságú német közmédia kirekeszti a jobboldali politikusokat a médiából, és ha valakikkel kivételesen egy interjút elkészítenek, akkor a válaszaikat folyamatosan közbekérdezésekkel szakítják meg, megpróbálják nevetségessé tenni őket a nézők előtt. Állandóan rosszindulatú jelzős szerkezetekkel, negatív szövegkörnyezetben említik őket.

Az NGO-k finanszírozása mellett a kormány – több minisztérium költségvetéséből nehezen átlátható módon – még a CDU, a CSU, az SPD, az FDP, a Zöldek és a szélsőbaloldal pártjainak alapítványait is támogatja évente 600 millió euróval. Ez az összeg a német Adófizetők Szövetségének becslése szerint háromszorosa a pártok közvetlen finanszírozásának! Az alapítványok ezeket a támogatásokat politikai képzésekre, ösztöndíjak és ideológiájuknak megfelelő civil szervezetek finanszírozására használhatják fel. A berlini baloldali szenátus által sok pénzzel támogatott Amadeu Antonio Ala­pítvány évek óta szélsőbaloldali eszméket ter­jeszt a „legjobb” szocialista ­agitprop szellemében.

De tartanak gyűlöletbeszéd-szemináriumo­kat is, ahol azt tanítják, hogy hogyan lehet felismerni a gyűlöletbeszédet és hogyan kell védekezni ellene. Előadóként találkozhatunk a szélsőséges berlini napilap, a TAZ (Die Tageszeitung) azon elhíresült újságírónőjével, aki a rendőröket a szemétdombon akarta ártalmatlanítani. Hengameh Yaghoobifarah kiváló előadója lehet ezeknek a szemináriumoknak. Aki példás gyűlöletbeszédeket gyárt, az valóban hitelesen figyelmeztethet saját írásai ellen! A dolog akkor vett igazán abszurd fordulatot, amikor a rendőröket irtózatosan gyűlölő újságírónő a saját cikkei kiváltotta hatás miatt rendőrségi védelemért vinnyogott. A rendőrök kötelességüket teljesítve, helyt adtak a kérésének. Most kíváncsian várják a következő cikkét.

A Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal nemrég kiadott elemzésében rámutat, hogy a közeljövőben a német szélsőbaloldalon ismét a hírhedt Vörös Hadsereg Frakcióhoz hasonló terrorista struktúrák alakulhatnak ki, mert az erőszakos bűncselekmények intenzitása egyre növekszik. Már több úgynevezett vörös vonalat átléptek, ezért egy politikai ellenfél célzott meggyilkolását sem lehet már kizárni.

Az Antifa ellen csak úgy lehet fellépni, hogy államellenes tevékenysége miatt törvényileg be kell tiltani jelképeinek, zászlóinak, logóinak használatát, anyagi támogatását, weboldalait, közösségi oldalakon történő propagálását és azok megosztását. A bűncselekmények elkövetésére szóló felhívások ­kezdeményezőit a törvény szigorával felelősségre kell vonni.

Meg kell előzni és akadályozni, hogy szervezkedjenek, megerősödjenek és a rendbontásaikkal, erőszakos cselekményeikkel hatalmas károkat okozhassanak. Nehogy Magyarországon is elkezdjék politikusok, újságírók és nekik nem tetsző közszereplők vegzálását, terrorizálását. Ne engedjük át otthon sem a kezdeményezést, sem az utcát az anarchistáknak és a rendbontó bolsevik csőcseléknek!

A szerző újságíró, München

 

10 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page