top of page

Az oltásipari lobbi ellenére az emberek többségének esze ágában sincs beoltatni magát a Covid-vakcin

A világ számos országában, így Magyarországon is megkérdezte a polgárokat több médium (főáramú és alternatív egyaránt) arról, hogy amennyiben előállnának egy hivatalos Covid-19 elleni vakcinával, akkor az emberek hajlandóak lennének-e beoltatni magukat vele.

A közvéleménykutatások eredménye nem okozott meglepetést:

  • Vagy teljes mértékű elutasítás és esze ágában sincs beadatni az embereknek azt... (lásd alternatív média olvasói vagy tájékozottabb emberek)...

  • Vagy a többség elutasítja és nem adatná be magának (lásd főáramú média közvélemény-kutatása)

És bár hihetetlen, de mégis egyértelmű politikai beállítódás is kimutatható: 1. A baloldaliak jelentős hányada (demokarata pártiak, szocialisták, liberálisok) beadatná az oltóanyagot és kifejezetten oltáspárti. Olyannyira, hogy sokan még a Covid-vakcina kötelezővé tétele mellett kardoskodnak. 2. A jobboldaliak jelentős része (republikánusok, konzervatívok, patrióták) abszolút Covid-vakcina (és sokszor egyéb vakcina) ellenes és esze ágában sincs sem magának, sem családjának beadatni a vakcinát. Sokan közülük eleve oltásellenesek.

- A demokrata párti szavazók 55%-a beadatná. - A republikánus szavazóknak csak 37 %-a, - míg a függetleneknek 34%-a.

(...)

Mivel megölték teljesen a világjárvánnyal kapcsolatos hivatalos vitát, párbeszédet és minden olyan hangot elhallgattatnak - legyen az akár orvosi szakvélemény, sajtótéjékoztató vagy akár józan emberi kérdés - , mely érdemi eszmecserét folytatna a koronavírus-jelenségről és a világjárvány tüneteiről..., így az egész egy egyoldalú ideológiai kérdéssé silányult orvosi probléma és kérdés helyett!

Holott az egészségünkről van szó, a vírusok és pláne az oltóanyagok tekintetében egyaránt. Jól emlékszünk még a H1N1 gigászi kampányra, téves oltásokra és súlyos mellékhatásokra következményekre. De ide sorolhatnám a sertésinfluenza, majd madárinfluenza körüli kampányt is. Mára kiderült, hogy kik álltak mögötte, de ezt a főáramú médiában soha nem fogják bemutatni.

A VilagHelyzete által közzétett és eddig 3,500 szavazat (nem reprezentatív) alapján az olvasók 92%-a egyáltalán nem adatná be, míg 8% beadatná magának a Covid-19 ellen bejelentett oltást

(...)

 

10 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page