top of page

Ébred Amerika!

FELSZÓLÍTOTTÁK A FŐÜGYÉSZT, INDÍTSON VIZSGÁLATOT: KIK FINANSZÍROZZÁK ÉS SZERVEZIK A ZAVARGÁSOKAT.

Ken Buck képviselő vezetésével 50 törvényhozó levelet küldött William Barr főügyésznek. A republikánus honatyák felszólították a főügyészt, hogy indítson vizsgálatot annak ügyében, hogy kik finanszírozzák és szervezik a zavargásokat.

"Azért írunk, hogy kifejezzük mély aggodalmainkat az amerikai városokat sújtó és nemzetünk egész területén a jogállamiságot fenyegető folyamatos erőszakkal kapcsolatban" - áll a levélben.

Buck képviselő az újságíróknak a következőeket nyilatkozta: „Az ANTIFA és más szélsőbaloldali anarchista csoportok túl sokáig pusztítottak nemzetünket. Az amerikaiak megérdemlik, hogy biztonságban érezzék magukat saját közösségeikben. Itt az ideje, hogy a főügyész és az állami szervek lépéseket tegyen az erőszakos zavargásokért felelős csoportok kivizsgálása és letartóztatása érdekében. Büszke vagyok arra, hogy kollégáimmal együtt vezetem ezt az erőfeszítést, hogy megállítsuk ezeket az összehangolt támadásokat, amelyek felforgatták kormányzati rendszerünket és életmódunkat."

Az Igazságügyi Minisztérium képviselője elmondta, hogy mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy felderítsék a zavargásokat okozó szervezetek vezetőit és azokat a magánszemélyeket, akik tevékenységüket pénzzel segítik.

Bővebben ld. itt!

25 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page