top of page

Szivárványos zászló alatt kellett bevonulni az iskolába az elsősöknek

Néhány napja került fel az internetre egy kép, amin kicsi gyerekek vonulnak be az ajtó fölé kifeszített szivárványos zászló alatt egy északnyugat-németországi általános iskolába. Az ajtó két oldalán az evangélikus egyház funkcionáriusai állnak. Közben idehaza a Momentum az óvodások abúzusát szorgalmazza.

A fenti kép a Ruhr-vidéken fekvő Moers városka Uhrschule Meerbeck nevű intézményének bejáratánál készült. Németországban, Észak-Rajna-Vesztfália tartományban augusztus 13-án zajlottak az általános iskolai beiratkozások. Az nem teljesen bizonyos, hogy a fenti kép ezen a napon készült-e, de augusztus 19-én került fel a moers-i evangélikus templom Facebook oldalára. A gyerekek korai indoktrinációja miatt lesokkolt hozzászólók negatív kommentjeinek hatására azonban a képet még aznap délután törölték az oldalról.

„Az eredeti cikkben azt írták, hogy a képen látható lelkésznő minden a szivárványos zászló alatt áthaladó gyereknek áldást mondott a zászlóra. Ez engem a totális diktatúrákra emlékeztet. Az eset megrázott és megmutatta, hogy a gyerekeket már a legelejétől gender-propagandával dolgozzák meg.” – nyilatkozta az Arcadinak Mike D., az egyik hozzászóló.

„Az Evangélikus Egyház mindig a hatalom oldalán áll. Jelen pillanatban a hatalom a szivárványos zászló mellett van. Itt a gyerekeket kiskoruktól kezdve szexuálisan indoktrinálják. Mi köze az első osztályosoknak a homoszexuális mozgalomhoz?” – tette fel a kérdést Renatus Rieger, az AfD Moers kerületi elöljárója.

(...)

 

10 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page