top of page

Festékszóróval kellett pótoljuk az LMBTQP-propagandára való figyelmeztetést

A fővárosi önkormányzat tulajdonában álló mozik homoszexualitást és más devianciákat népszerűsítő propagandafilmjeinek elmulasztott korhatárbesorolását pótolta ma Novák Előd alelnökünk és Nagy Attila fővárosi elnökünk a gyermekek egészséges fejlődése érdekében, figyelmeztetve a gyanútlan nézőket.

„Budapest LMBTQ kulturális fesztiválja” címen hirdeti magát az az újabb, pár napja indult, és szeptember 25-éig tartó, fertőző rendezvénysorozat, amely többek közt a momentumos vezetésű Terézváros támogatásával folytat deviáns propagandát főként a fővárosi önkormányzat tulajdonában álló mozikban, amit a Mi Hazánk Mozgalom elfogadhatatlannak tart. Gyalázatosnak tartjuk, hogy a Tarlós István vezette fővárosi önkormányzat tulajdonában álló mozikban is éveken keresztül helyet biztosítottak az LMBTQSTB-fesztiváloknak, Novák Előd sorozatos tiltakozása után végre az utóbbi években már nem, de Karácsony Gergely főpolgármesterségével felmelegítették a közintézményekben a devianciák népszerűsítését.

Most a Művész mozi által vetített Vad c. homoszexuális propagandafilm két kéjelgő férfit ábrázoló plakátja mellett a Toldi mozi „Queer Dreams - Friss Hús 2020” eseményhirdetése ráadásul mellőzi a korhatárbesorolást, semmilyen figyelmeztetést nem jelenít meg, pusztán azzal reklámozza magát: „A legjobb LMBTQ+ tematikájú, nemzetközi rövidfilmeket válogattuk össze”. Ezért a Mi Hazánk jogi eljárást kezdeményez, illetve ma újabb polgári engedetlenségi eszközzel is éltünk...

 

9 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page