top of page

Budaházy Eddát is fenyegeti a genderlobbi

Mi sem mutatja jobban, hogy igazuk van azoknak, akik a genderlobbi hazai megerősödésétől tartanak mint az, hogy minden fronton és a legalpáribb módon támadják mindazokat, akik megszólalnak az LMBTQP propaganda terjesztése ellen.

Schittl Eszter és Dúró Dóra mellett Budaházy Eddát is mocskolják és fenyegető üzenetekkel támadják a hazai toleranciabajnokok, mióta határozottan szembeszállt Osváth Zsolt homoszexuális aktivistával.

“Te beteg korcs kurv@ óvatosan lépj ki az utcára!”

Ilyen, és ehhez hasonló primitív üzeneteket kap, még egy kamu közszereplői oldalt is létrehoztak a nevében a facebookon, amivel megpróbálják lejáratni. Mondanunk sem kell, hogy ez nem zavarja a közösségi oldal híres-neves alapelveit.

– Sajnos az utóbbi időben megfigyelhető, hogy bár sokan megszólalnak a különböző szexuális aberrációk terjesztése ellen, mégis a terjesztőkkel szemben valahogy elnézőek, – nyilatkozta Budaházy Edda – hovatovább elröhögcsélnek velük, mint például Vona Gábor is Osváth Zsolttal. Pedig ő nem egy egyszerű homoszexuális, hanem egy olyan youtuber, aki magyar fiatalok tízezreit befolyásolja, “érzékenyíti” egyfajta árukapcsolással műsoraiban, ezért az ilyen emberekkel szemben nincs kegyelem, zéró toleranciát kell hirdetni. Itt az idő, hogy nevén nevezzük őket és ne tudjanak elbújni különböző civil szervezetek álcái mögé. Ők is személyünkben támadnak minket és tudjuk jól a nyugati példákból is, hogy ellehetetlenítik és a legkeményebb lejárató kampányt folytatnak mindenki ellen, aki ellenük felemeli a hangját, főleg ha nő az illető, mert azt védtelenebbnek gondolják. Persze nem számolnak azzal, hogy támadásaikkal csak fokozzák a harci kedvünket!

Nincs hová hátrálnunk, a jók többet nem maradhatnak tétlenek, mert nemsokára késő lesz.

Azoknak pedig, akik szerint elnézőbben kellene az ilyen homokos aktivistákhoz állni üzenem, hogy vigyázzanak, mert lehet, hogy a gyerekük már feliratkozott a csatornáikra – zárta gondolatait Budaházy Edda.

 

21 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page