top of page

Betörtek az óvodába a gender-cukrosbácsik, s a gyermekeinket molesztálják

Miért két nőnek, Dúró Dórának és Schittl Eszternek kell küzdenie – életveszélyes fenyegetések kereszttüzében – a zombihálózat ellen? Miért nem lép a törvényhozás? Miért nem hoz az Országgyűlés jogszabályt a kisgyermekek erkölcsi fejlődését megzavaró, elméjét megmételyező genderpropaganda ellen? Miért nem kötelezik legalább arra az ilyen szennyművek terjesztőit, hogy 18-as karikát tegyenek a könyvre, s ne árulhassák azt gyermekeknek szánt termékek közelében? Be kell húzni a fékeket! Ez ugyanaz, mint a migráció: elég egyszer szabadjára engedni az őrületet, s onnantól nem lesz megállás a lejtőn.

Magasabb sebességi fokozatba kapcsolt az elmebetegeket keltető gendermaffia nálunk is. Megjelentettek egy „mesekönyvet” (természetesen Soros pénzéből), amellyel óvodás kisgyermekeink agyába másznak bele. Próbálják kiugratni a csöppségek pici kis fogaskerekeit a helyükből, hogy idővel ők is ugyanolyan defektes idióták legyenek, mint a genderképző hálózat egyedei. A Meseország mindenkié a borítója alapján átlagos, ártalmatlan mesekönyvnek tűnik, nem hirdetik rajta öles betűk, hogy elmebeteg, perverz tartalommal mérgezik benne a gyermekeinket, így aztán gyanútlan szülők is megvehetik. 18-as karika nincs rajta. Belül aztán ilyen mondatokkal intéznek frontális támadást a formálódó gyermeki lélek ellen:

„Én is hordhatok fiúruhát, te miért ne tehetnéd meg ugyanezt fordítva? Nem harap! – nyomta a kezébe Zsófi a ruhagombócot. (…) Eleinte ritkán és bátortalanul bújt bele, ám barátai meggyőzték, hogy bármikor büszkén viselheti”

Aztán meg ilyenek is vannak még a pszichopataképző remekműben:

„A táltosnők szíve vágya, hogy nemet váltsanak.”

„Tedd, hogy ne legyek nő többé! Változtass férfiúvá!”

(...)

Azóta a Lipótot bezárták, a szerepek fölcserélődtek, az ápoltak szeretnék megmondani, mi legyen a diagnózis. Ma ott tartunk, hogy ünnepélyes felvonulásokat rendeznek a nemváltók meg a csillárral összeházasodók tiszteletére. A helyzet odáig fokozódott, hogy aki egy nyugati országban barátilag azt javasolja egy ilyennek, kezeltesse magát (ne hormonnal, hanem pszichiáternél, dilibogyóval), azt elviszi a rendőrség. Komolyabb büntetést kap, mint egy erőszaktevő migráns, ebben biztosak lehetnek. Miután Vasfüggöny már nincs, így minden nyugati elmebajt – kis fáziskéséssel – ide is behurcolnak. A hálózat most látta elérkezettnek az időt magasabb sebességi fokozatba kapcsolni, s ráfordulni a magyar kisgyermekekre…

A liberális elmebetegképző totális támadást indított a legvédtelenebbek ellen. A kis emberpalánták az új célpontok. Be akarnak hatolni a kis buksijukba, és már most, ebben a rendkívül fogékony és sérülékeny életszakaszukban le akarják bontani a természetes védekező mechanizmusaikat. Azokat az ösztönös gátakat, amelyek a normálist elválasztják az abnormálistól, az egészségest a betegtől.

(...)

 

19 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page