top of page

Felfegyverkezve masíroztak a színes bőrű milicisták, akik fekete nemzetet akarnak csinálni Amerikábó

Mintha a náci birodalom újjászületésének lennénk tanúi – legalábbis ezt támasztják alá azok a felvételek, melyeken felfegyverezett milicisták masíroznak, majd “Black Power!” felkiáltással lendítik magasba karjukat. A helyszín ezúttal az amerikai Lafayette, ahol az NFAC állítása szerint az Egyesült Államok negyedik legnagyobb milíciája vonult fel szombaton délután és hirdette a “fekete erő” hatalomátvételét.

“Én vagyok az NFC! Fekete hatalom! Fekete emberek! Fekete ember! Fekete nő! Fekete gyermek! Fekete Nemzet!” – ilyen és ehhez hasonló kiáltásokkal nyomatékosította közel félezer felfegyverkezett BLM-es, NAFC-s aktivista Lafayette utcáin, hogy őket nem lehet megfélemlíteni, szabályok közé szorítani. Az erőfitogtató demonstráción több beszéd is elhangzott, az egyik felszólaló – Verone Thomas – pedig kijelentette, hogy Bidenre fog szavazni. (Nahát, micsoda meglepetés…– a szerk).

Beszámolók szerint az utcán a félautomata fegyverekkel hadonászva a csoport tagjai azt is üvöltözték, hogy nem marad következmények nélkül Trump politikája, szavaik szerint ez “háború a nemzetünk ellen”.

(...)

 

14 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page