top of page

ISTEN HOZZÁD, MESEORSZÁG!

A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom a leghatározottabban elítéli a Labrisz Leszbikus Egyesület által megjelentetett Meseország mindenkié című óvodás és kisiskolás gyerekek érzékenyítését (megrontását) célzó kiadványt.

Nyilvánvaló, hogy homoszexuális királyfiak és leszbikus királylányok gyermekmesékben való szerepeltetésének ötlete saját gyermeket nem nevelő, azoknak esténként mesét nem olvasó ferde hajlamú egyének vágyálma és agyszüleménye lehet csak, mert aki látott már gyereket közelről, az tudja, hogy ez milyen hatalmas és álnok támadás ártatlan tiszta szívük, lelkük ellen. Azok akik pedig ezeket a meséket konkrétan megírták, hát, tudjuk, hogy van az a pénz.

(...)

Vegyük a fáradságot és olvassuk el azt a foglalkozástervet is, amit a könyv alapján a szerzők a pedagógusoknak ajánlanak, melyben

a gyerekek eljátsszák!!

azokat a szerepeket, amelyek a mesékben megjelennek, tehát a nemváltoztatót, a homoszexuálist, a lányos ruhában járó fiút, vagyis beleélhetik magukat az adott szerepbe.

“…Mi lenne, ha fordítva alakult volna a mese: a mesehős egy hős férfi, aki nővé akar változni? Miket csinálna, miután átváltoztatta őt Poszeidón (ugye nem katonának állna, hanem…)? Hogyan fogadták volna őt a többiek?

El lehet játszani a gondolattal: a lányok fiúk lesznek és fordítva (akár mondhatjuk nekik azt, hogy egy napra). Hogyan változna meg az a napjuk?

Mit csinálnának máshogy?…”

Tudjuk, hogy egy gyerek mesehallgatás közben automatikusan beleképzeli magát a mesehős szerepébe, de ez nekik nem elég, el is játszatnák ezeket az abnormális szexualitású alakokat a zömmel óvodás, vagy alsó tagozatos gyerekekkel. És aki szerint nem kell aggódni, ez nem kötelező, annak figyelmébe ajánljuk, hogy az ellenzéki vezetésű településeken törvényi tiltás híján már úgy is bevezethetik, hogy a szülő erről nem is feltétlenül szerez tudomást.

Hazafiak tüntetnek az LMBTQP mesekönyvben szereplő propaganda ellen, mely tüntetés miatt meghiúsult az élő gyermekmegrontó felolvasó matiné az Átrium színházban:

Szerencsére, ebben az ügyben a jobboldal, úgy tűnik, egyesíti erőit. Számos kormányközeli média, politikusok, neves pszichiáterek kutatók, pedagógusok, civil szervezetek és radikális mozgalmak egyaránt felléptek a gyermekeket támadó homoszexualizmus ellen.

Dúró Dóra ledarálta, Schittl Eszter petíciót indított ellene, jómagam pedig tüntetést szerveztem az első felolvasó alkalom ellen, ezért mindhárman a genderlobbi célkeresztjébe kerültünk. Alább M. Dobos Marianne-nal beszélgetünk az elhíresült könyvről és a minket fenyegető LMBTQP törekvésekről a Polgári Mulatóban:

A civilek azonban nem fogják tudni megakadályozni ezt a kártékony folyamatot, és nem is az ő dolguk lenne.

Egyre többen és egyre hangosabban követeljük a törvényi szabályozást az LMBTQP propaganda ellen!

A genderlobbi hatalmas, kontinenseken átívelő szervezetkomplexum, mely végtelen tőkével és médiafelülettel rendelkezik, tevékenységét pedig számtalan politikai erő támogatja, többek között az Európai Unió is.

Budaházy Edda

 

10 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page