VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A DEEP STATE ÉS AZ ELIT GYŐZELME AZ AMERIKAI NÉPPEL SZEMBEN

Ekkora kuplerájt már rég láttunk, mint most azon a rendezvényen, amit amerikai választásnak nevezünk.

Jelen állás szerint Anti bácsi nyerte a választást, Trump pedig pakolhat és mehet. Talán jobban jár, ha ő sem csak az élők között próbál szavazókat szerezni.

A „jelen állás“ kitétel azért indokolt, mert Trump ígéretet tett arra, hogy perek sorát fogja indítani, hogy megtámadja az eredményt – és ha kell, a Legfelsőbb Bíróságig is elviszi az ügyet. Vagyis igen izgalmas hónapokra készülhetünk, mert bizony hónapokba fog telni, mire hivatalosan is eredményt hirdetnek (és könnyen lehet, hogy Anti bácsit nem tolják be, nem foglalhatja el még januárban a Fehér Házat).

Az establishment szerint teljesen indokolatlanul hisztizik a még regnáló elnök, hiszen nincs itt semmi látnivaló, minden teljesen törvényesen történt. Abszolút normális, hogy a főként demokrata vezetésű államokban a számlálók elfáradnak, elvonulnak pár órára, majd megérkezik bő százezer szavazat, egytől egyig Bidenre, és hogy a részvétel is lukasenkai és kim dzsong un-i magasságokba emelkedik. Néhány grafikon is úgy néz ki, mintha Karácsony Gergely rajzolta volna zsírkrétával őket, de ez is megszokott. Az is abszolút a normál üzem része, hogy „szoftverhibából“ fakadóan került többezer szavazat a republikánusoktól a demokratákhoz, és hogy ezt a hibás szoftvert alkalmazták másutt is.

Arról nem is beszélve, hogy a demokraták, úgy tűnik, konzervatív irányt vettek, és komolyan vették Edmund Burke bonmotját, miszerint a nemzet az élők, a holtak, és a még meg nem születettek közössége.

(...)

Ha ennek csak a tizede megtörténne kishazánkban, a New York Times tomboló cikket körmölne Novák Benjámin vázlatát szorosan követve, hogy Orbán putyinizálódásának végső fázisába érkeztünk, ideje, hogy a haditengerészet csapatai partra szálljanak Tihanynál.

Jegyezzük meg, hogy a kiterjedt csalás lehetősége már régóta kódolva volt az amerikai rendszerben. Ezt innen nehéz megértenünk, mert nálunk személyi és lakcímkártya nélkül be sem engednek a kijelölt szavazóhelyiségbe. Odaát boldog-boldogtalan leadhat szavazatot, most már levélben is. A demokraták megszavaztatják az illegális bevándorlókat, azokat, akiknek nincs amerikai állampolgárságuk, több helyen szavaztatnak embereket, szavazatszüreteket tartanak stb-stb. A csalás lehetősége gyakorlatilag végeláthatatlan. A levélszavazás eredeti célja nem az volt, hogy aki el tud menni a saját lábával a szavazóhelyiségbe, az inkább levélben szavazzon – ezt a lehetőséget viszont most kihasználták a demokraták és jól láthatóan pont a levélszavazatokkal nyertek. Bámulatos, hol tart már a tudomány.

A józan ész univerzumában (ahova a haladók nem szeretnek járni) Trumpnak nem csak lehetősége, hanem kötelessége is utánanézni, ha valami svindli van. Márpedig itt nem egy-egy elszórt, elszigetelt esetről van szó, hanem rengeteg furcsán egyedi elszigetelt esetről.

(...)

Tanulva az óvatlanságukból és hibájukból összekapták magukat, és felsorakoztak. Nem csak a mainstream média dolgozott Trump ellen, hanem a globalizmus egyéb tőkeerős szervezetei: a nagy tech-cégek, a mélyállam és a politikai establishment pártokon átívelő konszenzusa (lásd a Fox News esetét, akik a választási hajrában jobban kampányoltak Trump ellen, mint a CNN) dolgozott azon, hogy még egyszer ne legyen rés a pajzson. Trump tehát - 2016-hoz hasonlóan - egyedül állt szemben ezzel a gépezettel. A különbség pusztán annyi, hogy most már komolyan vették.

(...)

Biden győzelme az elitek győzelme az amerikai nép felett. Lényegében ennyi a magyarázat és semmi több. Töménytelen pénzt, paripát és fegyvert toltak abba a projektbe, hogy megbuktassák az elnököt. A Biden-rezsim nem önálló jogon l