top of page

A Halloween nyilvánosan is a Sátánisták ünnepévé vált világszerte


Eredeti cím:

Fogjuk fel: Globalizmus egyenlő Sátánizmussal! A Halloween nyilvánosan is a Sátánisták ünnepévé vált világszerte Texasban és Szaud Arábiában is kilógott a lóláb a halloween-i jelmezek alól...

Itt már csak az ördögűzés segíthet?! Pogány Pride-on próbálták "kikeresztelni" az erre kaphatókat Texasban – míg a muszlim arabok városaiban is felütötte fejét a kérkedő ördögimádat.


Évek óta világszerte sokan próbálják figyelmeztetni, a megvezetett, agymosott tömegeket arra, hogy a Halloween-nak nevezett halálkultuszra és félelemre alapozott rituális ünnepség korántsem egy ártatlan, jópofa kis jelmezbál, hanem ennél sokkal súlyosabb, veszedelmesebb irányzat egyik jelképe: a Sátánizmusé. És figyelembe véve, hogy a globalista és sátánista alapelvek nagyjából megegyeznek, jó lenne belátni, nem egy ártatlan kis töklámpás-faragó buliról, hanem az emberi értékrend és lélek meggyalázásáról, elpusztításának tervéről van itt szó.

Az abortuszért, lehetőleg a rituális abortuszokért tüntetve gyerekgyilkosságokat imitáltak darabokra szedett játékbabákkal az “ártatlan” Halloween-i ünnepeken a Sátán Templomának követői. Itt nem a faragott zöldség a tök, hanem az a tökfej, aki nem veszi észre mekkora aljas globalista csel lapuul ebben is!

A „Sátáni Templom" – a fő szervezők - hivatalosan követelik a „vallásszabadságot és a rituális abortuszhoz való jogot". Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának abortuszról szóló döntése után, ahogy azt a Texas Pagan Pride Fesztiválon is megismételték .

Nos, így zajlik, a leszedni valakiről a keresztvizet mondásnak alapot adó rituálé… És ilyen a 21. században mutogatott, kinyomtatott szerződés az ördöggel.


Bár az esemény szervezője, Raynie Castañeda azt állította, hogy a Tylerben megrendezett Pagan Pride Fest nem volt sátáni, még mindig sokan fizettek azért, hogy lemondjanak vallási meggyőződésükről és tisztelegjenek az ördög előtt, saját bevallásuk szerint.


(...)

 


756 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page