top of page

A választási csalásról szóló jegyzőkönyvek tömegével akarja elárasztani az EBESZ-megfigyelőket...

... egy NGO.Kolorlokál - Tilos Rádió Society & Culture

Barlai Melani és Banuta Zsófia az Unhack Democracy munkatársai iOS Android Share Az Unhack Democracy a választások tisztaságát helyreállító európai műhely. Magyarországi feladataikról, a jó választási rendszerekről, és a közbizalom visszaállításáról beszélgettünk a szervezet két magyar munkatársával.


***


Az Unhack Democracy két magyarul beszélő kiképzője, akik a CEU-n (is) végzik áldásos tevékenységüket, a Tilosban elkövetett beszélgetésben elárulták, hogy minden választókörzetbe küldenek egy általuk felkészített fiatalt, aki leleplezi a mindenütt jelen lévő szabálytalanságokat. Erre azért van szükség, hogy az így keletkezett tömeges mennyiségű jegyzőkönyv (azaz szabálytalanság) miatt az európai szervezetek (például az EBESZ) nyomást gyakorolhassanak Magyarországra. Mint kiderült, a cél harmincezer janicsár volt, akiknek egy része a szavazatszámláló bizottságokba ül be, hogy ott minél több jegyzőkönyv készülhessen, a másik része pedig a szavazóhelyiségeken kívül figyel. Jegyzőkönyv, jegyzőkönyv és jegyzőkönyv kell! Meg rendőrséget hívni! Ha bizonytalan az általuk felvilágosított „fiatal” szavazatszámláló, akkor – nem fogják kitalálni – a Soros-féle TASZ felkészült szakembereivel javasolt konzultálnia. Ahogy a műsorban fogalmaztak:


A számok törvénye fog dönteni. Minél több mindent jegyzőkönyveztetnek, annál nagyobb az esélye, hogy jogorvoslati útra lehet terelni ügyeket, hogy esetleg, ha kell, új választást írjanak ki.

 

245 megtekintés

Komentarze


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page