top of page

Az amerikai haditengerészet orvosa leállt a nem titkosított adatok közzétételével, amelyek 937%-os növekedést mutatnak a szívelégtelenségben...
Schiller Mária küldeménye

Tegnap példákat hoztam arra, hogy a csak hazudni tudó államgépezet hogyan próbálja "narratívan kezelni" a már nem tagadható bizonyítékokat, hogy a Covid oltás halálos és káros az egészségre.

A narratíva kezelés egyik trükkje az, hogy elismerik a "vakcina" káros hatásait, de a szőnyeg alá söprik őket, mint "ritka" jelenségeket.


Ha a "vakcina" veszélyei ritkák lennének, a Big Pharma nem küldené a beépített embereit, hogy megpróbálják lejáratni vagy felszámolni a vakcinák mellékhatás-bejelentési rendszerét.


Hogy a halálesetek és az egészségkárosodások minden, csak nem ritkák, az nyilvánvaló az amerikai haditengerészet egyik orvosának jelentéséből, amely szerint a Védelmi Minisztérium adatai szerint az amerikai haditengerészet pilótáinál:


  • 937%-os növekedés a szívelégtelenségben

  • 152%-os növekedés a kardiomiopátiában

  • 69%-kal több ischaemiás szívbetegség

  • 36%-os növekedés a magasvérnyomás-betegségben

  • 36%-os növekedés a magasvérnyomás-betegségben

  • 63%-os növekedés a szívbetegségek egyéb formáiban


A korrupt amerikai védelmi minisztérium, a fegyverkezési ipar többletprofitjának rámpája, megpróbálta magát a Covid-vírust okolni az eseményekért. Azonban


"az amerikai hadsereg által közzétett információk szerint az aktív szolgálatot teljesítő amerikai katonák 97%-a, a hadsereg nemzeti gárdájának tagjainak 90%-a és az amerikai hadsereg tartalékosainak 91%-a teljesen be van oltva".

Tehát, ha nem a "vakcina" okozta a haláleseteket és az egészségkárosodásokat, és a vírus volt a felelős, akkor nyilvánvalóan a "vakcina" teljesen hatástalan volt a vírus elleni védelemben.

Valójában a független orvos tudósok szerint a "vakcina" nemhogy nem védett, de több halálesetet és súlyosabb egészségkárosodást okozott, mint maga a vírus. Ez olyan orvostudósok őszinte, dokumentált, ellenőrzött következtetése, akiknek kutatásait és eredményeit nem a Big Pharma és a gyógyszeripari támogatásokra támaszkodó egyetemek finanszírozzák. A független tudósok azok, akiket a profit és a karrier helyett az igazság motivál, akik kimondják az igazságot, és szenvednek érte.


Ahogyan most az amerikai haditengerészet orvosa szenved. Ted Macie hadnagy találkozott a haditengerészeti műveletek női főnökével és annak segédjével, és utána azt tapasztalta, hogy blokkolták a számítógépéhez való hozzáférését. Valószínűleg vádat emelnek ellene.

Látjuk tehát, hogy a Big Pharma milyen erős. Még az amerikai haditengerészet sem adhat ki nem titkosított adatokat, amelyek a Covid "vakcina" pusztító hatását mutatják.


438 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page