top of page

Barbárság vagy hanyagság csecsemőknek 5 µg alumíniumot beadni életük első 18 hónapjában?
Eredeti cím:
Egyébként nem találja valaki más is érdekesnek, hogy az Esőember 1988-ban jelent meg, mindössze két évvel az 1986-os oltási törvény után, és éppen a gyermekek oltásainak tömeges növekedésének kezdetén?

Hollywood mindig is a prediktív programozással foglalkozott tehát ez is ugyanez a taktika volt, hogy normalizálják a közvéleményt az oltások miatt autistává váló gyermekek tömegével szemben?

Addig senki sem ismerte az "autizmus" szót, amíg ez a film ki nem jött, majd az autizmus aránya robbanás szerűen nőni kezdett.

Az akkori 10 000-ből 1-ről mára 36-ból 1-re.

Melyik kiba@ott világban nem tekintik ezt világjárványnak, és nem az első számú prioritás, hogy megpróbálják megtalálni az okát? Hogy tagadhatja bárki is a kapcsolatot az oltásokkal, már ha csak az időzítést nézzük?

Hogy lehet, hogy a kormány továbbra is figyelmen kívül hagyja az őrülten gyors növekedési arányokat, és helyette olyan baromságokkal foglalkozik, mint a COVID?

RÁADÁSUL EGYRE TÖBB ÉS TÖBB OLTÓANYAGOT KÍNÁLNAK.

Hadd emlékeztessek mindenkit, hogy a COVID vakcina most már a CDC által ajánlott ütemtervben szerepel, az első adagot 6 hónapos korban kell beadni.

ENNEK KELLENE AZ EGÉSZ VILÁGON AZ ELSŐ SZÁMÚ KÉRDÉSNEK LENNIE MINDEN ORSZÁGBAN.


Dollármilliárdokat kellene a kutatásba irányítani. A vakcina-biztonsági adatbázisból származó összes oltóanyag-adatot teljesen nyílt forráskódúvá kellene tenni, hogy független kutatók megpróbálhassák megtalálni az összefüggéseket.

Semmi ilyesmi nem történik, és a CDC aktívan akadályozza, hogy bárki hozzáférjen ezekhez az adatokhoz, miközben a gyógyszeripari vállalatok és az egészségügyi rendszer továbbra is milliárdokat keres a sérült autista gyermekek hátán, akikért ők a felelősek, és akiknek a jogi felelősségét sem vállalják.

Ez már önmagában is abszurd, embertelen és felfoghatatlanul gonosz, és még ördögibbé válik, ahogy egyre mélyebbre ásunk a szektában és a valódi terveikben.

Íme egy gyors infografika, amit azért készítettem, hogy segítsek szemléltetni és megérteni azt az abszolút barbárságot és hanyagságot, ami akkor történik, amikor a csecsemőknek 5 µg alumíniumot adnak be életük első 18 hónapjában, a legfontosabb agyfejlődési ablakokban, amikor még a terhesség utáni neurogenezis, majd a szinaptogenezis, az apoptózis, a gliogenezis és a mielinizáció késői szakaszában vannak.Azt gondolnánk, hogy minden elképzelhető óvintézkedést megteszünk, hogy megvédjük ezeket a szerves fejlődési szakaszokat, amelyek szó szerint az egész tudatos lényünket és végső soron az intelligenciánkat alakítják, de nem.

Csak folyamatosan árasszuk el ezeket a szegény gyerekeket minden elképzelhető vektorból származó méreganyaggal.

Még egy újabb emlékeztető, amit minden adandó alkalommal el fogok ismételni, mert ez védhetetlen.


"Aggodalomra adhat okot, hogy a közelmúltban egy információszabadságról szóló törvény iránti kérelem (FOIA ügyszám 50882, és HHS fellebbezési szám; 19-0083-AA) feltárta, hogy az NIH nem tudott egyetlen tanulmányt sem bemutatni, amelyre hivatkoztak az alumínium adjuvánsok csecsemőkbe történő beadásának biztonságosságával kapcsolatban."
 

Források:578 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page