VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (13:04)


Lezavarták a magyar házaspárt az amerikai repülőgépről

Kétéves kislányuk nem akarta felvenni a maszkot, pedig mindent megpróbáltak.


Zavargások kísérték Salvini tárgyalását

Giulia Bongiorno, Salvini védőügyvédje olyan felvételeket tett közzé, amelyek azt bizonyítják, hogy a volt belügyminiszter nem egyedül döntött, hanem kormánya tudtával és beleegyezésével tartóztatta fel tavaly júliusban a Gregoretti fedélzetén tartózkodó 131 illegális bevándorlót.


A román bíró és a négerezés: a gondolatbűnösség vélelméről

Azért már ne Brüsszelben vagy Washingtonban próbálják megmondani nekünk, hogyan kell helyesen magyarul (vagy románul) beszélni!


Az SZFE hallgatóinak közleménye

Az oktatást betiltani nem lehet, ahogy a tudásról való számadást sem. A Fővárosi Törvényszék kimondta, hogy az Egyetemen az oktatás nem tekinthető felfüggesztettnek, a Neptun-rendszert ezért működtetni kellene - az oktatók és az oktatásszervezés munkatársai mégsem kapják vissza jogosultságaikat. A vizsgaidőszak ennek ellenére ezen a héten kezdetét veszi.


Bús düledékeiden…Nyílt levél Ukrajna budapesti nagykövetének

Egyenruhába bújt, beteg lelkű, náci ukrán rohadékok fenyegetik kiirtással a kárpátaljai magyarokat? A maguk titkosszolgálata ráront a magyar intézményekre, embereket fenyegetnek, hurcolnak el, rendelnek be a rendőrségre, helyeznek megfigyelés alá, névtelen leveleket küldözgetnek a magyar intézményekbe, amelyben elüldözéssel és a gyerekeik (!) megölésével fenyegetik a kárpátaljai magyar kisebbséget; Beregszász ivóvizének ciánozását veszik tervbe ukrán tetvek, miközben az ukrán állam hathatósan szítja és támogatja mindezen rémségeket, s az ukrán állam maga is tevékenyen részt vesz a magyarok zaklatásában, megfélemlítésében és fenyegetésében. Maguk mikor lettek ilyen utolsó, ócska, gyáva senkik, ilyen sz…remberek, nagykövet úr?

Washingtonban összecsapások törtek ki...

...azt követően, hogy a patrióta Proud Boys tüntetést és felvonulást tartott Donald Trump mellett és az elcsalt választások ellen!


Ha kizárják Deutsch Tamást a néppárt-frakcióból, a fideszesek is távoznak

15 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek