top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:25)


Tölgyessy Péter: Orbán világméretű politikussá nőtte ki magát Olyasmi történt, ami a világon máshol is, csak nálunk különleges politikai tehetség élt a lehetőséggel.


Magyarország ekkor felkereste testvérbátyját, Lengyelországot, és együtt bejelentették, hogy nem így lesz, hanem másképpen. És tényleg másképpen lett.


Ez az ára, hogy Merkel engedett a lengyel és magyar zsarolásnak.


De azért mégis szólok. Bárki legyen is Gődény (szerintem például egy politikai kalandor, akárcsak a hivatásosok), ő az első, akit a rendszerváltás óta a véleményéért letartóztattak. Külön köszönet illeti ezért a Visinszki..., izé, Polt Péter Legfőbb Ügyész Úrnál feljelentést tevő Kocsis-Cake Olivio elvtársat, a Pártbeszéd hűséges katonáját.


Lengyelország miniszterelnöke, Mateusz Morawiecki pedig igazán harcos családból származik. Édesapja a Harcos Szolidaritás föld alatti szervezet aktivistájaként küzdött a kommunizmus ellen. Bebörtönözték, majd elűzték az országból, de visszaszökött, ismét elűzték, még az útlevelét is elvették, de ismét visszaszökött. Ilyen a lengyel miniszterelnök családi háttere. Most ez a két kormányfő szállt sikerrel szembe Brüsszel önkényével, és kényszerítette ki a jogos juss kifizetését.12 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page