VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (16:25)


Tölgyessy Péter: Orbán világméretű politikussá nőtte ki magát Olyasmi történt, ami a világon máshol is, csak nálunk különleges politikai tehetség élt a lehetőséggel.


Bayer Zsolt: Egyszer volt, hol nem volt

Magyarország ekkor felkereste testvérbátyját, Lengyelországot, és együtt bejelentették, hogy nem így lesz, hanem másképpen. És tényleg másképpen lett.


Soros György: A lehető legrosszabb alkut kötötte Merkel a magyarokkal és lengyelekkel

Ez az ára, hogy Merkel engedett a lengyel és magyar zsarolásnak.


Konok Péter: Mikor eljöttek Gődényért, nem szóltam, mert nem vagyok gődényista

De azért mégis szólok. Bárki legyen is Gődény (szerintem például egy politikai kalandor, akárcsak a hivatásosok), ő az első, akit a rendszerváltás óta a véleményéért letartóztattak. Külön köszönet illeti ezért a Visinszki..., izé, Polt Péter Legfőbb Ügyész Úrnál feljelentést tevő Kocsis-Cake Olivio elvtársat, a Pártbeszéd hűséges katonáját.


Polak, Wegier, dwa bratanki

Lengyelország miniszterelnöke, Mateusz Morawiecki pedig igazán harcos családból származik. Édesapja a Harcos Szolidaritás föld alatti szervezet aktivistájaként küzdött a kommunizmus ellen. Bebörtönözték, majd elűzték az országból, de visszaszökött, ismét elűzték, még az útlevelét is elvették, de ismét visszaszökött. Ilyen a lengyel miniszterelnök családi háttere. Most ez a két kormányfő szállt sikerrel szembe Brüsszel önkényével, és kényszerítette ki a jogos juss kifizetését.


11 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek