top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:45)


Az egyik ilyen álarcos tiltakozó Brian Bjørnsøn veterán volt, aki két alkalommal harcolt Afganisztánban. Elmondta: sokan nemcsak a járvány elleni intézkedések hanem általában a politikusok ellen is tüntetnek. Úgy vélte, hogy Dánia hazugság alapján küldte őt Afganisztánba, hogy nem Oszama Bin-Laden állt a Világkereskedelmi Központ ellen 2001-ben elkövetett terrortámadás mögött. – Amióta a koronaválság elkezdődött, a bizalmam csökkent.


A Covid-szkeptikusok tüntetnek az osztrák fővárosbanA Hungexpo átmentésének története egész rendszerváltásunk, rendszerváltozásunk állatorvosi lovának tekinthető.


Az antiszemita összeesküvés-elméletek terjesztése a koronavírus-járvánnyal szembeni védekezés kapcsán, hézagmentesen illeszkedik az amerikai progresszív szervezetek Izrael-ellenes elfogultságai sorába.


„A járványidőszak a sok negatívuma mellett azt a pozitívumot is adta, hogy az embereknek muszáj szembenézniük önmagukkal.” Hitről, imákról, rohanás utáni elmélyülésről beszélgettünk Hűvösvölgyi Ildikó színművésznővel, miután hiánypótló, hangoskönyves imagyűjtemény jelent meg Teremts bennünk csendet! címmel.


Oroszország-szerte Navalnij-párti, a hatóságok által nem engedélyezett tüntetések zajlanak, amelyeken az OVD-Info jogvédő csoport szerint moszkvai idő szerint délután fél ötig több mint 2948 embert vettek őrizetbe, közülük 789-et Moszkvában, 467-et Szentpéterváron, 194-et Kraszojarszkban, 120-at Vlagyivosztokban, 114-et Nyizsnyij Novgorodban és 103-at Novoszibirszkben.


Újra és újra megmentik a botrányos ügyekbe keveredett Kránitz Krisztiánt. Vajon miért?


A tüntetők a felszólalások közben Kompromisszumot! Kompromisszumot! skandálva adtak hangot elégedetlenségüknek.
19 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page