top of page

Futótűzként terjed a lázadás Kínában, a Zéró COVID-féle elmebeteg téboly ellen tüntetnek!


Eredeti cím:

Futótűzként terjed a lázadás Kínában, a Zéró COVID-féle elmebeteg téboly ellen tüntetnek! Több kínai városban tüntető tömegek az utcákon azt skandálják: "Le Xi Jinpinggel! Le a kommunista párttal!"

A kínaiaknál elpattan a türelem húrja! MI LEHET ENNEK A VÉGE?

Puskaporos a hangulat Kínában, egyre több helyről jelentenek tüntetéseket, lázadásokat az elmebeteg COVID-terrorista intézkedések miatt. Ami még soha nem fordult elő Kínában, most megtörténik,

az emberek a városok utcáira özönlöttek és ezt skandálják: “Le a kommunista párttal!” ”Le a COVID megszorításokkal!”

Kínában felerősödnek a tiltakozások a Hszi Csin-ping rezsim drákói COVID-ellenes korlátozásai ellen, és ez a lázadás-sorozat több nagyvárosra is átterjedt már: Pekingtől Sanghajig, Vuhanig vagy Nanjingig. Egyelőre innen jelentettek lázadásokat, utcai tüntetéseket.


A hétvégi tiltakozások tovább fokozódtak, miután pénteken erőszakos tüntetések zajlottak Urumcsiban, Hszincsiang régió fővárosában.


Itt többen elevenen megégtek egy tűzben, abban az épületben, ahová a hatóságok egészségügyi okokból, a zéró COVID intézkedésre hivatkozva karanténba zárták őket.

A hivatalos adat 10 halottról szól, de a polgárok több mint 40 olyan emberről beszélnek, akik a lángokban lelték halálukat.

A régióban a teljes lezárások több mint 100 napja tartanak.


Példátlan tény: a tüntetők Hszi Csin-ping és a Kommunista Párt lemondását követelik!

Az események annál is szokatlanabbak, mivel a kínai állampolgárok meglehetősen alázatosak, és az elmúlt két évben a korlátozások elleni kisebb felkeléseiket erőszakosan elfojtották.(...)


(...)

 


412 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page