top of page

Közgazdász a WEF-től: Erkölcsi kötelességünk az időseket öngyilkosságra kényszeríteni (Vajda Miklós)
Olyan világban élünk, amelyben a normális ember egyre gyakrabban csak kapkodja a fejét. Egyre több, az emberiség megritkítására kitalált agyrém lát napvilágot – szerencsére csak a gondolatiság szintjén. Josef Mengele és társai tömeggyilkossági gyakorlatát meghaladják a mostani „népboldogító” milliárdosok elméletei. De ne felejtsük el azt sem, hogy akik finanszírozzák az ilyen elméletek kiagyalóit, azok szinte mind aggastyánok. Henry Kissinger idén lesz százéves, George Soros 93 éves, Klaus Schwab 85 éves (apja, Eugen Schwab az Escher Wyss ügyvezető igazgatója, amely a náciktól különleges státuszt kapott, és a munkatáborokban engedélyezte a rabszolgamunkát). Joe Biden 81 éves, Bill Gates 68 éves, (apja a Planned Parenhood egyik vezetője volt, a cég sok egyéb mellett gyermekek tiltott szervkereskedelmével foglalkozik.) Ursula von der Leyen 65 éves. Fölmerülhet a kérdés, hogy ezek az indirekt tömeggyilkosok és bankár-dinasztiák aggastyánjai miért nem mutatnak példát, és miért nem másznak be maguk az öngyilkos kapszulába, ha tömeges öngyilkosságra akarják kényszeríteni az időseket? (VM)

Dr. Yusuke Narita, a Yale 37 éves közgazdászprofesszora szerint túl sok a haszontalan ember a világon, és az úgynevezett problémára az ő megoldása az idősek kényszerű "tömeges öngyilkossága".


A Yale-i professzor közreműködik a World Ecomics Forumban, és Ázsiában a "japán Yuval Noah Harrari" néven ismerték. Amikor nem a tekintélyes Ivy League iskolában tanított New Havenben, Connecticutban, Dr. Narita azzal töltötte idejét, hogy a televízióban szerepelt, és mentora, Klaus Schwab nevében népszerűsítette a WEF ideológiáját.


Az idősek kényszereutanáziájára utalva, hogy elnéptelenítsék a világot, dr. Narita közölte , hogy

ha az idősek nem fogadják meg a célzást, és saját elhatározásukból nem másznak be az elit által biztosított öngyilkossági kapszulába, akkor "meg kell vitatni annak lehetőségét, hogy ezt a jövőben kötelezővé tegyék".

Miközben Harrari szélsőséges gondolatait olyan könyvekben teszi közzé, amelyeket társadalmunk szélsőbaloldali ideológusai agresszíven kényszerítenek az olvasókra, Dr. Narita a legtöbb kárt a tévében és a közösségi médiában okozza.

Követők százezreit gyűjtötte össze, akiknek szinte mindegyike befolyásolható fiatal, akit elcsábít Klaus Schwab technokrata víziójának sziréndala az új világrendről.

Amikor tavaly egy diák felkérte Naritát, hogy magyarázza el riasztó tömeges öngyilkossági elméleteit, élénken leírta a fiatal diákoknak a „Midsommar” című 2019-es hollywoodi horrorfilm egyik jelenetét, amelyben egy svéd kultikus öngyilkosságra kényszerít egy idősebb személyt: ugorjon le a szikláról.


Dr Narita szerint a fiatal nemzedéknek kötelessége "keményen dolgozni egy ilyen társadalom létrehozásán".


„Az, hogy ez jó dolog-e vagy sem, nehéz megválaszolni” – mondta dr. Narita a fiúnak, miközben ő kötelességtudóan jegyzetelt. "Ha ez tetszik, akkor talán keményen dolgozhatsz egy ilyen társadalom létrehozásán."


A közgazdász professzor retorikája Klaus Schwab Világgazdasági Fórumának szélsőséges retorikáját visszhangozza, ahol a közelmúltban különböző "szakértők" fejtették ki a föld elnéptelenítésének a teóriáját.

Ez felveti a kérdést, hogy pl. a 84 éves Klaus Schwab, George Soros, Joe Biden, Bill Gates, stb. és sokan mások a bankár-dinasztiák aggastyánjai közül, miért nem mutatnak példát, és miért nem másznak be maguk az öngyilkos kapszulába ha tömeges öngyilkosságra akarják kényszeríteni az időseket?

Ez persze soha nem fog megtörténni. Schwabnak esze ágában sincs ugyanazok a szabályok szerint élni, amelyeket a hétköznapi emberekre akar rákényszeríteni.


Az idei davosi csúcstalálkozón pletykák keringtek arról, hogy Tony Blair volt brit miniszterelnök váltja Schwabot, aki már túl van azon a koron, amelyet az idősebbek elaltatására szorgalmaz.

És lássuk be, a háborús bűnös, a tömeggyilkos és az oltóanyag-nyomó Blair megfelelő jelölt a WEF élére. Végül is ő a felelős azért, hogy lehetővé tegye több százezer ember megölését.


És láthatóan Blair még nem végzett a gyilkolással.


Schwab, az elit képmutató azonban nem hajlandó lemondani a Világgazdasági Fórum elnöki posztjáról, azzal érvelve, hogy magas kora ellenére még mindig ő a megfelelő ember a feladatra.


"Egy szabály neked, másik nekem” – hangzik a mottó.


Bill Gates ugyanezt a torz logikát használja annak magyarázatára, hogy miért repülhet körbe a világban magánrepülőgéppel, miközben a klímaváltozásról tart előadásokat.

Úgy tűnik, hogy az elit képmutatására való rámutatás soha nem jelent semmit, és nem is hat rájuk. És miért nrm? Mert nincs szégyenérzetük, mert nincs erkölcsi iránytűjük.

Mert a „tegyél, amit akarsz” és „a cél szentesíti az eszközt” szabályai szerint élnek. Ezek az elvek áthatják ideológiájuk minden szálát, az elnéptelenedéstől a határok megnyitásán át az éghajlatváltozásig, az eutanáziáig, az abortuszig és így tovább.


Bill Gates, önmagát a világ-egészségügy cárjának tekinti, és szorgalmazza a "halálsorokat", amelyek a hétköznapi, törvénytisztelő embereket ítélik halálra, mert nem használnak a háttérhatalmi pénzügyi elitnek.


Bill Gates az utóbbi időben annyira arrogáns lett, hogy örül, ha a kamerák rajtakapják, amint hangosan mondja e tervek részleteit.


Gates ebben a klipben a tökéletes példa a gonosz banalitására. Nem is veszi a fáradtságot arra, hogy megmagyarázza, miért nem akarja, hogy az emberek békében éljék az életüket. Miért vagy/vagy? Hiszen a múltban nem okozott gondot kifizetni a tanárok fizetését, és megengedni, hogy időseink az unokáikat élvezhessék aranyéveik alatt.


Természetesen az idősek népirtása a globális elit két célját szolgálná: a világ elnéptelenítését és a hagyományos családok elpusztítását.


Tévedés ne essék, a radikális baloldali globális elit a tradicionális családot veszi célba. Vessen egy pillantást arra a cikkre, amelyet az OpenDemocracy, egy Soros György vezette nonprofit szervezet adott ki, amely bármilyen ürügyet felhasználva megpróbálja megsemmisíteni a hagyományos családot.


„A koronavírus-válság azt mutatja, hogy ideje felszámolni a családot” – mondta Sophie Lewis, az OpenDemocracy munkatársa, aki szerint „jobbat érdemlünk, mint a család. A korona ideje pedig kiváló alkalom a család eltörlésének gyakorlására."


A bűnözői elit számára a rossz a jó.


A nagyszülők túlságosan gyakran az öröm, a bölcsesség és a kedvesség forrásai a kisgyermekek életében, és fontos szerepet játszanak abban, hogy a gyermekek jól alkalmazkodó felnőttekké fejlődjenek. Ezért Klaus Schwab és cimborái elhatározták, hogy megszüntetik a nagyszülőket.

Ez az a brutális, gyilkos világ, amelyet Bill Gates és társai terveznek bevezetni a Világgazdasági Fórumra a Great Reset keretében. Nem hagyhatjuk, hogy gonosz logikájuk új normalitássá váljon.
 

Forrás:1 084 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page