VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Laborból származik a világjárványt okozó vírus

Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk


Már a covid-19 járvány kitörése óta mondom, hogy ez a vírus nem pusztán a természet szeszélyéből, vagy véletlen történések sorozatából szabadult az emberiségre. Ezt nagyon sok tény alátámasztja, amelyeket csak össze kell rakni.

Most a Hamburgi Egyetem prominens német tudósa egy éven át tartó tanulmány eredményeit hozta nyilvánosságra. Arra a következtetésre jutott, hogy a koronavírus-járvány legvalószínűbb oka a Wuhani Virológiai Intézetből kijutott vírus.

Roland Wiesendanger több mint 600 tudományos publikáció, valamint több könyv szerzője vagy társszerzője volt. A Hamburgi Egyetem sajtóközleményt is adott ki a professzor kutatásai kapcsán.

Arra a következtetésre jut, hogy mind a közvetett bizonyítékok száma, mind azok minősége arra utal, hogy Wuhan városának virológiai intézetében laboratóriumi baleset következett be a jelenlegi járvány okaként.

A tanulmány legfontosabb pontjai a következők:

  1. Nem azonosítottak köztes gazdaállatot, amely elősegíthette volna a SARS-CoV-2 kórokozók denevérektől emberre történő továbbadását.

  2. A SARS-CoV-2 vírusok meglepően jól kapcsolódnak az emberi sejt-receptorokhoz és behatolnak az emberi sejtekbe, ami a SARS-CoV-2 kórokozó nem természetes eredetét jelzi.

  3. A Wuhan Városi Virológiai Intézet kutatócsoportja évek óta genetikailag manipulálja a koronavírusokat azzal a céllal, hogy fertőzőbbé, veszélyesebbé és halálosabbá tegye őket az emberek számára.

  4. Számos közvetlen utalás található a SARS-CoV-2 kórokozó laboratóriumi eredetére.

Wiesendanger professzor megjegyzi, hogy a jelenlegi járvány eredetének kérdésének tudományos kritikai alapú vizsgálata ma már nagy jelentőséggel bír, mert csak ezen ismeretek alapján lehet megfelelő óvintézkedéseket tenni a hasonló járványok előfordulásának valószínűségének minimalizálása érdekében a jövőben. "Ez már nem maradhat egy kis tudóscsoport ügye, hanem sürgősen nyilvános vita tárgyává kell válnia", teszi hozzá Wiesendanger.

Érdekes, hogy lassan 1 évvel ezelőtt ezt már az AIDS vírusát felfedező tudós is egyértelműnek tartotta, a főáramú politika és média mégis mindent megtett annak érdekében, hogy a SarsCov-2 vírust természetesnek állítsa be!

"Mesterséges a COVID-19 és csak laborban lehetett létrehozni", mondta a HIV-et felfedező dr. Luc Montagnier

A tanulmány kiegészíti a már most is terjedelmes bizonyítékokat arra vonatkozóan, hogy laboratóriumi baleset okozta a világjárványt, és a kínai kommunista állam leleplezésének megkísérlését nagyban megkönnyítette a WHO Egészségügyi Világszervezet tétlensége, amit a vírus eredetének mélyreható kivizsgálása terén mutatott.

Korábban kiderült, hogy a wuhani laboratórium csaknem egy évtizede tartott koronavírus-mintát, amely 96,2 százalékban megegyezett a Covid-19-el. Ez ösztönözte a vírus eredetével kapcsolatos találgatásokat.

Több prominens kutató és tudós is megjegyezte, hogy ennek a ténynek a figyelembevételével meg kell vizsgálni a laboratóriumot.

Ezen kívül, a korábbi jelentések szerint, az intézet néhány héttel a koronavírus kitörése előtt szállított a világ leghalálosabb kórokozóiból. Az is ismert, hogy a laboratórium manipulálta a természetes kórokozókat, és azok mutánsai fertőzőbbé váltak.

A hírszerzés szereplői szerte a világon a wuhani laboratórium kivizsgálását is szorgalmazták.Forrás:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9277977/Coronavirus-German-scientist-says-99-9-cent-sure-leaked-Wuhan-lab.html


A tanulmány itt elolvasható:

https://www.researchgate.net/publication/349302406_Studie_zum_Ursprung_der_Coronavirus-Pandemie

Forrás: University of Hamburg / Researchgate.net

81 megtekintés