top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:36) 2021.11.22. Rendkívüli hír: Általános sztrájk a kovid-önkény ellenAz oltott személyek vannak kitéve veszélynek az új variánsokkal szemben!

Ha azt megkapják! Ez már több országban bizonyításra került! Az oltott embereket karanténba kéne zárni és izolálni a társadalomtól! Nem az oltatlan személyek a veszélyesek! Az oltott személyek a veszélyesek másokra nézve! Izraelben is ez a probléma most! Sok orvossal vagyok kapcsolatban Izraelből! A kórházakban előforduló súlyos esetek beoltottak között vannak, és az Egyesült Királyságban is nagy volt az oltási program, és problémák ott is nagyok! Christian Perrone

Ma Magyarországon az tagadja az igazságot, az bizonytalanítja el az embereket, az terjeszt álhíreket, az szerez be kétes oltásideológia alapján „vakcinát”, az veszélyezteti szó szerint a magyarok életét, aki az immáron kétségkívül ártalmasnak és haszontalannak bizonyult kísérleti „oltószerekről” azt állítja, hogy hatékonyan és biztonságosan vethetők be a koronavírusos fertőzések elkapása és továbbadása ellen, valamint a koronavírusos megbetegedések kezelésére. (a Szilaj Csikóról átvett cikk)


Mint ismert: évente több mint 300 millió tonna műanyag hulladék keletkezik, ennek pedig csak egy kis része kerül újra hasznosításra.A kutatók által kifejlesztett módszer ebben lehet jelentős segítség. Terveik szerint az így kapott anyagot termőföldeken lehetne használni, mint összetettebb, organikus talajjavítót. Mivel lényegében a műanyagban is megtalálhatóak az olyan természetes atomok, mint pl. a szén, csak környezetidegen formában, ezeket a lebontás után biomasszaként meg tudjuk kötni, így újra a földi ökoszisztéma részei lehetnek.


A hímnemű és nőnemű személyes névmás mellé egy semlegest is beírt szótárába a francia Robert lexikon. A Larousse nyelvésze szerint a névmásnak legfeljebb csak aktivista szövegekben van helye, szótárban és lexikonban nem.


Több ezren vonultak utcára Brüsszelben a belga kormány szerdán bevezetett, a koronavírus-járvány visszaszorítását célzó új intézkedései ellen tiltakozva. Helyszíni beszámolók szerint a felvonulók füstbombákat gyújtottak és petárdákat durrogtattak, a rendőrök vízágyúkkal oszlatják a tömeget.


A hétköznapi életben megteszik a hétköznapi fogalmaink: a fene se akar szociológiai szaknyelven dumálni sörözés közben a haverjaival. Az, hogy a definíciók nem fekete-fehérek, azonban még nem jelentik azt, hogy amit definiálnak, azok nem léteznek és nem határolhatóak körül nagyjából egyértelműen. Mint azt korábban is írtam: ha bármi család, amit hirtelen valaki annak tart, akkor semmi sem az. Ez a fogalom értelmetlenséget eredményező kitágítása lenne.


Dippold úr akárha Révai Józseftől vagy Aczél elvtárstól is kölcsönözhette volna őket, stílusa, gondolkodásmódja ugyanaz. Csak most éppen az oltás szentségét és nem a szocialista realizmus vagy a kommunizmus, netán a szövetkezetbe belépés mellett dühöng és vagdalkozik. Ajzottsága eleve jelzi tájékozatlanságát és annak másik arcát, a vakhitét is.


Mindenki fasiszta, Rittenhouse pedig náci.


A vonuló embereket láthatjuk az elejétől a végéig. A videót felgyorsították, de így is 19 percig tart (!!!). Valós időben ugyanez 1,5 órán keresztül tartott.


Ezrek kiabálták a londoni osztrák követség előtt, hogy Melletted állunk Ausztria!


Egy kelet-ugandai körzetben iszlám szélsőségesek azzal vádoltak meg egy 58 éves keresztény lelkipásztort, hogy „hitetlen, aki ártott Allah vallásának”, mert nem volt hajlandó a templomát lerombolni egy mecset közelében.


Egy vakcinakutató laboratórium dolgozója Pennsylvaniában fekete himlő feliratú fiolákra bukkant egy fagyasztóban takarítás közben jelentette a Sky News hírcsatorna.


Frissen megjelent ökothrillere, A polip kilenecedik karja kapcsán a 24.hu-nak adott interjújában Dirk Rossmann, a Rossmann drogérialánc alapítója olyan jövőt vizionált, melyben csak Kína, Oroszország és Amerika összefogásával lehet elkerülni az emberiség kipusztulását. Rossmann határozottan leszögezte, nem lát más megoldást a klímakatasztrófa megelőzésére, mint egy világkormány felállását.


Ez NINCS ORVOSILAG ALÁTÁMASZTVA334 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page