VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

UntitledMérő László (Facebook) Orbán nem Hitler és nem is Trump Viszont a baloldali görénykedés is görénykedés. Varga Domokos György (Szilaj Csikó) A jobboldali görénykedés is rámehet lelkünkre, gyomrunkra Nemcsak a balliberális, hanem az innenső oldali görénységek, hamiskodások is megfekszik lelkünket, gyomrunkat.


Mérő László: Orbán nem Hitler, és nem is Trump, ám a baloldali görénykedés rámehet a lelkünkre

Orbán nem Hitler és nem is Trump – szögezte le közösségi oldalán a kormánypártisággal egyáltalán nem vádolható Mérő László, aki arra is rávilágított, hogy a Capitolium ostroma után felröppentek olyan rémhírek, miszerint egy esetleges ellenzéki győzelem után 2022-ben a Fidesz nem fogadná el a választás eredményét.


Deme Dániel: A kiürült szellemvár ostroma

Sokan azt hinnék, hogy itt egy forradalom zajlik, valami szélsőséges ideológia akarja átvenni a hatalmat. Ezzel a megállapítással már elkéstünk, itt már abban a fázisban vagyunk, amikor a forradalom kezdi felfalni saját gyermekeit. Ennek a végén nem marad sem baloldal, sem jobboldal, sem köztársaság, sem diktatúra. Egy centrálisan irányíthatatlan új világrend kezd kialakulni, amelyben a régi ideológiai határvonalak értelmüket veszítik. Mi, konzervatívok a Capitoliumban történteket még mindig a régi világrend fogalmai alapján próbáljuk értelmezni, de ez csak azt jelenti, hogy globális szinten mi is kivont karddal a kezünkben vágtatunk a kiürülő erőd felé. Ha ilyen lendülettel folytatjuk, 2022-re meg is érkezünk oda.


USA: a képviselőház felszólította az alelnököt, kezdeményezze Trump elmozdítását

A határozat sürgeti Pence-t, hogy a kabinet „nyilvánítsa ki, hogy az elnök képtelen hivatala teendőit megfelelően ellátni”.


Holokausztozva kételkedett a vírusban – kitörölték a német show zsűritagját

Botránya után távozott a Deutschland sucht den Superstar zsűrijéből Michael Wendler slágerénekes. A show-nak viszont folytatódnia kell – így Wendlert kiblőrözve, elnémítva, kisípolva adják le most a felvett adásokat. Cancel culture, precízen német módra.


72 óra alatt 25 millió új felhasználó regisztrált a Telegramra

Trump jogtalan letiltása és a Parler közösségi hálózat a GooglePlay és az AppStore általi ellehetetlenítése miatt emberek millió hagyják el a Twittert, a Facebookot, az Instagramot és térnek át a titkosított és cenzúramentes Telegram Messengerre. A nagy balliberális techcégek öngólt lőttek, hiszen eddig minden kapcsolattartás az ő platformjukon történt, mindent tudtak rólunk, szokásainkat, kedvenceinket, ismerőseinket, vásárlási szokásainkat és természetesen politikai nézeteinket is. Ennek most részben vége lesz.


A fekete nők előtti hajlongásra kényszerítette gyermekeit egy anyuka

Az anyuka elmondása szerint egyébként ötször kellett elkészíteni a felvételt, mire a fiúk rendesen tudták, hogyan kell hajlongani a fekete nők előtt a földön.
20 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek