top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:46)

Dr. Nagy Marcell szerint kulcsfontosságú lenne a jó kommunikáció, mert az oltás össztársadalmi érdek.


Mert feltételezhetően - a koronavírussal összefüggésben – valamivel vagy valaminek a hatására a Miniszterelnököt befolyásolhatják, vagy ami még ennél is rosszabb, esetleg kényszer alatt tarthatják? Már a múltheti nyilatkozatánál is feltűnt, hogy valami nincsen rendben. A jelek szerint az sem kizárt, hogy a „nagyon különleges tudást birtokló orvostudós-csoport” tagjai – akik legújabban már járványmatematikus fedőnéven ügyködnek körülötte – a hatalmukba keríthették vagy túszul ejthették. Ezek vélhetően nem mások, mint uralomra törő járványfanatikusok.


Budapesten és környékén több mint 200 bázisállomáson kapcsolták fel az 5G-t. A Vodafone emellett bejelentette, hogy a tervek szerint az első negyedév végéig országosan közel 300 bázisállomáson fogják felkapcsolni az 5G-t, ezzel további nagyvárosokban és kisebb településeken is elérhetővé téve az újgenerációs mobilhálózatot.

Már most csütörtökön is Kamala Harris alelnök anélkül beszélt Benjamin Netanyahu izraeli miniszterelnökkel, hogy Joe Biden elnök jelen lett volna!


Volodomir Zelenszkij ukrán elnök aláírta a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács által felterjesztett rendeletet.


V. Naszályi, Ungváry, holokauszt, Horthy-nosztalgia – budapesti riportot készített a német közmédia, amiből kiderül: a Vár és a Kossuth tér felújítása nacionalizmus, a zsidók pedig újra félnek.


A munkáltatók senkit nem kötelezhetnek a vakcina beadatására, főleg addig, amíg nincs belőle elegendő.Orbán Viktor képes lehet nemcsak arra, hogy egy nagy, a nemzetállami koncepciót támogató csoportot hozzon létre az Európai Parlamentben, hanem arra is, hogy európai szinten szervezze meg az európai értékeket leromboló globalizmussal való szembenállást


Van segédanyag, így most már mindenki megtudhatja, hogyan kell a gyerekekkel beszélgetni.
43 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page