top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:00) 12.29.
 A gyógyszeripari vállalat felvásárolta a Seagen céget, amely a "turbó rák" kezelésére specializálódott. Ezzel a Pfizer a világ legnagyobb onkológiai vállalata lett, amely képes az mRNS-vakcinák által okozott rák legtöbb formájának kezelésére.  Ugyanakkor éppen a Pfizer mRNS-vakcinái okozzák a különböző típusú "turbó rákok" előfordulásának ugrásszerű növekedését – több ezer esetet regisztráltak. És erről nyíltan beszélnek, még nyugaton is.

  Az amerikai Big Pharma üzleti terve az emberek megfélemlítésén és a Covid elleni gyógyszer eladásán alapul. És éppen akkor, amikor a nem tesztelt vakcinák következményei ismertté válnak, a Pfizer egyszerűen azt javasolja, hogy a termékei által okozott betegségeket egy új "tablettával" kezeljék.
Ami Wuhanban történt, és valószínűleg a világ számos laboratóriumában most is zajlik, az egy gigantikus project. Vagyis mindazok, akiknek benne van a kezük ebben a fenyegetés- és ezek ellenintézkedései üzletben, azok mind összejátszanak.


– A Nobel-díj-átadó résztvevői, azok a tudósok, akik az mRNS-Covid-vakcinák feltalálói, előállítói, szinte mindannyian megfertőződtek a koronavírussal Karikó Katalin díjának átadásakor. Sokan közülük súlyos betegek lettek, Karikó Katalin családja is ágynak esett. De nemcsak erről számolok be az év utolsó videójában, hanem értékelem a 2023-as esztendőt is, valamint meghívok mindenkit a januári évértékelő beszédemet is magába foglaló eseményre, ahol majd az európai választási programunkat is bemutatom, írja a Mi Hazánk elnöke. Jelentkezni itt lehet: info@mihazank.hu – írja Toroczkai László. 
Az izraeli hadsereg „sajnálja a civileknek okozott károkat”, miután több tucatnyian meghaltak a menekülttáborban végrehajtott támadásban – írta meg a Guardian. Mint kiderült, több tucat civil halt meg egy csapásban, amely a Maghazi menekülttábort érte. AZ ENSZ EMBERI JOGI HIVATALÁNAK ADATAI SZERINT MINTEGY 86 EMBER HALT MEG VASÁRNAP KÉSŐ ESTE. Egy izraeli katonai tisztviselő az izraeli Kan híradónak nyilatkozva azt mondta: „A lőszer típusa nem felelt meg a támadás jellegének, ami jelentős járulékos károkat okozott, amelyek elkerülhetők lettek volna.” Később az IDF azt nyilatkozta, hogy „egy előzetes vizsgálat kimutatta, hogy a csapások során további, a célpont közelében lévő épületeket is eltaláltak, ami valószínűleg további, nem érintett civileknek okozott nem szándékos károkat”. Az IDF közölte, hogy „sajnálja a nem harcoló személyeket ért sérüléseket” az incidens során, mondván, hogy a csapás a Hamász ügynökeit vette célba.


Erősödik az a közvélekedés, hogy a Gázai problémát a lakosok más országokba történő önkéntes kivándorlásának lehetővé tételével kellene enyhíteni. De melyek lehetnek a célországok?


A médiajelentések szerint megugrott az ukrán konzuli képviseletek látogatottsága néhány európai országban, mivel Kijev a fegyveres erők mozgósítását igyekszik fokozni egy olyan nagyszabású reform végrehajtásával, amely kemény büntetésekkel fenyegeti a sorozás alól kibújókat.
Az ukrán kormány kénytelen lehet késleltetni a nyugdíjak és fizetések kifizetését több millió állampolgárnak, ha az USA és az EU nem nyújt több pénzügyi támogatást – figyelmeztetett Julija Szviridenko miniszterelnök-helyettes.


A német kabinet úgy véli, hogy az EU Magyarország nélkül is képes lesz pénzügyi segítséget nyújtani Ukrajnának. Az Európai Unió továbbra is képes lesz pénzügyi segítséget nyújtani Ukrajnának, még akkor is, ha Magyarország ellenzi – mondta Christian Wagner német kormányszóvivő.


Az Orosz Vasutak (RZsD) csütörtökön üzembe helyezte első teljesen “importhelyettesítő” vonatát – jelentette be a vállalat sajtószolgálata. Az utasokat a “Finiszt” vonat Jekatyerinburgból a Szverdlovszki területen fekvő Kamenszk-Uralszkij városába szállította.
A BRICS-országok összesített GDP-je az új tagok 2024-es csatlakozása után jelentősen meghaladja majd a Hetek csoportjának (G7) GDP-jét – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter indiai kollégájával, Subrahmanyam Jaishankarral folytatott megbeszélését követő sajtótájékoztatón.
Több mint három évtized után hivatalosan is megkezdte működését a Burkina Faso-i orosz nagykövetség. A csütörtöki lépés mindössze öt hónappal azután történt, hogy Vlagyimir Putyin elnök és a nyugat-afrikai ország ideiglenes vezetője, Ibrahim Traore júliusban tárgyalt a diplomáciai kapcsolatok megerősítéséről.
Közleményt adott ki a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, „kerülni kell” a meleg párok megáldását.


Az első két jogszabálytervezet elutasítását a 329 tagú alsóház jelen lévő vagy interneten szavazó képviselői közül 260-an támogatták, 16-an az elutasítás ellen szavaztak, egy honatya tartózkodott.

907 megtekintés

Hozzászólások


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page