top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:00) 2024.04.03.

A Varga Judit/Magyar Péter-féle hangfelvétel egyik legfontosabb, legtitokzatosabb részét senki nem vette észre. Mi most megmutatjuk – erről szól Toroczkai László TikTok videója.Az új tervezet szerint a sorozásra kötelezett személyeknek a mozgósítás bejelentését követő 60 napon belül jelentkezniük kell a katonai bizottságoknál az adatok tisztázása céljából.Ha nem jelenik meg időben, az állam korlátozhatja a külföldi utazáshoz, a járművezetéshez való jogot, és zárolhatja a bankszámlákat. A törvénytervezet arra is kötelezi a 18 és 60 év közötti állampolgárokat, hogy a mozgósítás során katonai regisztrációs okmányokat tartsanak maguknál, és azokat a katonai, rendőri és határőrségi tisztviselők felszólítására mutassák be.


Az ukrán vezetés közölte, hogy akár 500 ezerrel is növelni kívánja a hadsereg létszámát. A további csapatokra azért van szükség, hogy tehermentesítsék a frontvonalon lévő erőket, amelyek egy részét évek óta nem rotálták megfelelően – állította az ukrán védelmi minisztérium.


Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke beismerte az orosz tréfamestereknek egy videóhívásban, hogy ukránokat kértek fel arra, hogy kémkedjenek az orosz sportolók után az interneten, hogy így tiltsák ki őket a közelgő párizsi játékokról. Egy kedden közzétett videóhívásban, amelyben a Vovan és Lexus néven ismert orosz duó egyik tagja egy afrikai tisztviselőnek adta ki magát, Bach azt állította, hogy az orosz sportolók szankcionálásával a NOB “azokat bünteti, akik felelősek az annexióért”. A NOB vezetője nyilvánvalóan az egykori ukrajnai Donyeck, Luganszk, Herszon és Zaporozsje régiókra utalt, amelyek 2022-ben egy nyilvános népszavazáson elsöprő többséggel szavaztak az Oroszországhoz csatlakozásra.


Állítólag 260 millió dollárba került a túlélést biztosító bunker megépítése. A Hawaii szigeteken is akar Zuckerberg egy hatalmas gazdaságot létrehozni. Azon mezőgazdaságot is tervez, de szinten a végnapokra rendezné be a komplexumot.
„Ideje eltávolítani a Hamász sófárját országunkból” – írta Benjámin Netanjahu a törvény elfogadása után.


A légicsapásban teljesen megsemmisült Irán damaszkuszi konzulátusának az épülete. (nu, neokohn, akkor most ugyanez némileg másképp: "A világ legveszélyesebb terroristái likvidálták egyik ellenlábasukat egy idegen országban, s vele együtt pusztítottak el a környezetében mindent és mindenkit")


Az egyesült államokbeli központú WCK nem kormányzati élelmiszerszállító segélyszervezet hajnalban megerősítette, hogy az izraeli hadsereg célzott támadása következtében hét élelmiszerszállító munkatársa meghalt a Gázai övezetben. A „világ legerkölcsösebbjei” által meggyilkolt önkéntes segélymunkások lengyel, ausztrál, brit, amerikai-kanadai kettős és palesztin állampolgárok voltak – olvasható az aljazeera.com honlapján. Az újabb háborús bűncselekmény már órák óta a világhíradók kiemelt híre, ám a Hamászt szünet nélkül terroristázó kormányzati szócső, a magyarországi Kossuth Rádió még a reggel 8 órai Krónikában sem számolt be róla.
Hoffmann beszámol arról is, hogy Hitler rendelkezett egy rendkívül erős intuícióval, megérzéssel (...) A bürgerbräukelleri kísérlet alkalmával is volt egy ilyen titokzatos, sürgető érzése, hogy valami van a levegőben, hogy valami nincs rendben, és minden tervét megváltoztatta, anélkül, hogy a leghalványabb fogalma lett volna arról, miért tette ezt”. Hogy milyen szintű volt ez az előérzet, arról árulkodik az a történelmi érdekesség, miszerint „Kevés olyan vezető volt bármelyik században, aki ennyi merénylet célpontja lett volna: a német történészek nem kevesebb mint negyvenkét Hitler életére törő különálló merényletet azonosítottak, és még ez a lista sem teljes” – mutat rá Roger Moorhouse. A képen: Hitler beszédet tart 1939. november 8-án a Bürgerbräukeller sörcsarnokban... Percekkel lerövidített beszéde után időzített bomba robbant ugyanitt...
Nem is azért mondom mindezt, hogy dicsőítsem a Fideszt, amelynek meg kellene értenie az idők szavát, és el kellene takarítania a korrupciót, hogy a dekaden­ciát és a felbomlást pártolóknak ne legyen alapjuk magyar szavazatokat követelni. (Nemrég beszéltem lengyel konzervatívokkal, akik szomorúak voltak, hogy a Jog és Igazságosság párt elvesztette a hatalmat, de azt is mondták, hogy a párt közömbössége a saját soraiban lévő korrupció iránt nagyban hozzájárult a vereségükhöz.) Amerikában, mint szinte minden nyugati országban, a határok csak fikciók, hőseinket gyűlölik, a szólásszabadságunkat elveszik tőlünk, tudósok hirdetik a gyermekek nemi szerveinek műalkotássá faragásának kívánatosságát – és ezek a dolgok alig kerülnek be a hírekbe.

Hozzászoktunk a dekadenciához. Magyarországon ez nem így van. De vajon meddig?


A teljes termékenységi arányszám hazánkban javuló tendenciát mutat.


Az adatok szerint Törökország és Oroszország után Olaszországgal szemben hozta a legtöbb ítéletet a Bíróság, kilencszer kínzásért – Magyarország esetében ilyen ítélet sohasem történt –, ráadásul az olasz börtönök lényegesen zsúfoltabbak, mint a magyar intézmények. Salisnak hazájában éveket kellett volna várnia még arra is, hogy ténylegesen a bíróság elé léphessen. Ott pedig fémrúddal ellátott ketrecben helyezték volna el. Az olaszok ne adjanak leckét senkinek – hívja fel a figyelmet az Il Foglio. A cikk azt is megjegyzi, hogy a túlzsúfoltság Olaszországban megközelítette azt a szintet, amiért 2013-ban elítélték a foglyokkal szembeni embertelen és megalázó bánásmód miatt.


„Ennek érdekében a rendőrség fokozott ellenőrzéseket tervez” – árulta el kedden Gerhard Karner osztrák belügyminiszter.


A spanyol baloldali pártok magyarázatot követelnek az eset után.
Belgium különleges szakértelemmel rendelkezik az aknamentesítés területén. (nu, senkinek ne legyen kétsége, így készül a háttérhatalom a rendfenntartók összeurópai összetartásának hadgyakorlatára, a'la Covid)


A teljes konferencia TÉMÁKRA BONTOTT felvételei hamarosan jönnek!
Ami ebben a posztban elhangzott, az csak a jéghegy csúcsa. Az igazi “non plus ultra” az, hogy miről szól, és hogy működik a COVID-vakcina nanotechnológiája... 1 502 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK