top of page

Mindennapi szemezgetésünk (09:00) 08.11.Irak hivatalos médiaszabályozó hatósága kedden utasította az arab államban működő összes média- és közösségi médiavállalatot, hogy ne használják a „homoszexualitás” kifejezést, helyette a „szexuális deviancia” kifejezést használják – közölte a Reuters.


Szárnyalnak a bevételek, a fejlett országok GDP-je viszont lassan növekszik.


Duda: Ukrajna nem képes áttörni az orosz védelmi vonalakat Andrzej Duda lengyel elnök elismerte, hogy Ukrajnának nem sikerül áttörnie az orosz védelmi vonalat – mondta a Washington Postnak adott interjújában.


A Nyugat ugyanúgy kezeli Ukrajnát, ahogyan Grúziát kezelte, mint egy Oroszországgal szembeni proxy-t, akit felhasználnak és hátrahagynak – mondta Dmitrij Poljanszkij, Moszkva ENSZ-nagykövetének helyettese.


A katona hozzátette, hogy az ukrán fogságban normális körülmények uralkodtak.


A nigeri lázadók közölték Victoria Nulanddal, az amerikai külügyminisztérium helyettes vezetőjével, hogy megölik Mohamed Bazoum elnököt, ha beavatkoznak – jelentette az Associated Press hírügynökség. “A nigeri junta azt mondta egy magas rangú amerikai diplomatának, hogy megölik a megbuktatott elnököt, Mohamed Bazoumot, ha a szomszédos országok megpróbálnak katonailag beavatkozni, hogy visszaállítsák a hatalomba” – írta a hírügynökség.


Három hír


Ez a sokszínűség adja azt az erőt, amiből építkezhetünk.


Elstartolt a Szeiget Fesztivál az Óbudai-szigeten, a nagyobb fellépők bemutatására szóló reklám pedig egy leszbikus pár csókváltásával kezdődik. A homoszexuális tartalommal bíró videó korhatár besorolás nélkül elérhető különböző közösségi platformokon, így ahhoz kiskorúak is könnyen hozzáférhetnek.


De ők megmutatják a szebb jövő felé vezető utat.


„Ez az emberiség egzisztenciális fenyegetése” – fogalmazott az amerikai elnök.


Az Egyesült Államok nemzetbiztonsági érdekekre hivatkozva részleges tilalmat és korlátozásokat vezetett egyes Kínába irányuló befektetésekre szerdán. A rendeletet alapján megtiltják, valamint bejelentési kötelezettséghez kötik amerikai érdekeltségek számára az üzleti kapcsolatot egyes technológiáknál a rendeletben szereplő „aggályos országokkal”, amelyet a Kínai Népköztársaságként, valamint a hozzá tartozó Hongkongként és Makaóként határoztak meg. A jogszabály szerint az érintett technológiák és termékek körébe tartoznak a félvezetők és mikroelektronikai termékek, kvantuminformációs technológiák, valamint bizonyos mesterséges intelligencia (AI) rendszerek.


Libanonból kilőtt páncéltörő rakétával akartak végezni az izraeli katonákkal


Egy rendőrségi vezető szerint a húsz évvel ezelőtti törvény teljesen más történelmi időszakban született.


Nem kétséges, hogy abba fogják hagyni...

780 megtekintés

Hozzászólások


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page