top of page

Mindennapi szemezgetésünk (09:45) 10.06.
...miután a világ legdrákóibb intézkedéseiből jónéhányat életbe léptettek...


Tanúskodik: Dr. Pócs Alfréd és Dr. Tamasi József. Dr. Tamasi József tanúvallomása

  1. Célom nem a bíróság és az ügyészség meggyőzése a hamis propagandáról, a lock down és az oltás kényszer értelmetlenségéről, hanem egyedül annak bemutatása, hogy egy orvos ezen a megtévesztésen át kellett volna lásson, egy orvost a jog mellett az etika kéne vezesse, különösen akkor, ha gyerekek oltásáról van szó, valamint annak bemutatása, hogy Heffner Attila nem egy légből kapott elmélet alapján vélekedett az orvosokról úgy, hogy megfontolatlanok, hanem ez a main streammel szembeni alternatív megalapozott megközelítés és legalábbis orvosi megfontolást, vitát és mérlegelést igényel.

  2. Kiinduló pontom továbbá az az alkotmánybírósági határozat, amely értelmében „alkotmányos követelmény, hogy a tényállás csak az olyan tény közlését fenyegeti büntetéssel, amelyről az elkövetőnek a cselekmény elkövetésekor tudnia kellett, hogy hamis, vagy amelyet maga ferdített el, és amely a különleges jogrend idején a védekezés akadályozására vagy meghiúsítására alkalmas.”

  3. A vádlott Heffner Attila helyesen állított, semmiképp nem hamisságot állított. (...)

  4. A COVID oltások orvosi értelemben emberkísérletnek minősülnek. Egy orvos sem etikai, sem jogszabályi alapon nem végezhet emberkísérletet, nem bíztathat és kényszeríthet az oltásra a páciens alapos tájékoztatáson alapuló beleegyezése nélkül. (...)


A Kalifornia Egyetemen több Nobel-díjast ismertem, illetve dolgoztam velük, de ez a díj 2012-2015 között, e körül, már elveszítette szakmai hitelét. Ekkor (2012) kapott egy kyotói adathamisító, egyetemi laboratóriumi igazgató, Dr. Shinya Yamanaka orvosi Nobel díjat (alább az eredeti híranyag), fontos ügy lett, amihez a Japán oktatási miniszter is hozzáfűzte lesújtó véleményét.


Eddig Szlovákia volt Ukrajna egyik legaktívabb támogatója, de a Robert Fico vezette Smer választási győzelmével ez változni látszik. Zuzana Čaputová megtiltotta az ideiglenes kormánynak, hogy újabb adag fegyvert küldjön Ukrajnába – tájékoztat az Euronews. „Az új szlovák kormány megalakulásáig működő átmeneti kabinetnek nincs felhatalmazása fegyverek átadására Ukrajnának, mivel a kormányalakítást tárgyaló párt ezt ellenzi” – áll az elnöki hivatal közleményében.


A Reuters-Ipsos új felmérése szerint az amerikai társadalom egyre nagyobb része ellenzi, hogy Ukrajnának további katonai segélyt nyújtsanak, a demokraták támogatottsága pedig a kijevi ellentámadás júniusi kezdete óta zuhanórepülésbe kezdett.


Az orosz katonai szakértő szerint egyre kevesebben támogatják majd Ukrajnát, és inkább saját országuk érdekeire fókuszálnak. Anatolij Matvijcsuk kiemelte, Orbán Viktor és Robert Fico precedenst teremthet az Európai Unióban.


Egy felmérés szerint a lengyel ellenzéki szavazók ellenzik leginkább az ukrán menekülteknek nyújtott segélyek meghosszabbítását.


Varsó 2024 első negyedévétől fokozatosan megszünteti az ukrán menekülteknek nyújtott pénzügyi támogatást – közölte Piotr Müller lengyel kormányszóvivő a PAP hírügynökségnek adott szerdai interjújában. “Ezek a [pénzügyi támogatásról szóló] döntések, amelyeket a háború kezdete után fogadtak el, ideiglenesek, és ez minden, amit mondhatok” – mondta Müller arra a kérdésre válaszolva, hogy meddig számíthatnak az ukrán menekültek pénzügyi támogatásra a lengyel kormánytól.


Helyette megpróbál gyakorlati, kompromisszumos megoldást találni a probléma megoldására, jelentette be Tarasz Kacska gazdasági miniszter-helyettes, Ukrajna kereskedelmi képviselője csütörtökön Brüsszelben, újságíróknak nyilatkozva.


Az Európa Tanács elnökén túl még számos vezetővel találkozott a magyar miniszterelnök, köztük Olaf Scholz német kancellárral, Ulf Kristersson svéd miniszterelnökkel, Pedro Sanchez spanyol kormányfővel, Ursula von der Leyen Európai Bizottsági elnökkel, Aleksandar Vucic szerb államfővel és Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel is, akivel kezet is ráztak.


Nem tetszik a kormányfőnek, hogy az Európai Békeprogramon keresztül vásárol és szállít fegyvereket az unió.


A Mi Hazánk elnöke elmondja, miért kezdtek országos aláírásgyűjtési kampányba az úgynevezett pandémiaszerződéssel kapcsolatban.


Novembertől indonéz és Fülöp-szigeteki buszsofőrökkel is lehet találkozni az ArrivaBus Kft. által üzemeltetett járatokon Budapesten – írja a Népszava. A lap szerint a külföldi járművezetőket egy munkaerő-kölcsönző cég fogja alkalmazni, amely csoportosan toboroz és vesz fel buszsofőröket Magyarországra, szemlézte a Telex.


Viszont ha ezentúl bárki az Európai Uniós intézményrendszerben Magyarországgal kapcsolatban ki meri ejteni a jogállamiság szót, az saját magát teszi nevetségessé. A Bizottság ugyanis most elismerte, hogy valójában egyáltalán nem érdekli az állítólagos jogállamisági probléma.


Az EU még akkor sem tudja teljes mértékben helyettesíteni az USA Ukrajnának nyújtott támogatását, ha növeli segélyprogramjait – jelentette ki Josep Borrell, az unió külpolitikai vezetője. A figyelmeztetés azután hangzott el, hogy az amerikai kongresszus a múlt héten elutasította az Ukrajnának nyújtott támogatás felvételét az átmeneti költségvetésbe.


Egy 32 kilométeres kerítésszakasz építését hagyta jóvá Joe Biden, amerikai elnök a mexikói határszakaszon – adta hírül a BBC. A hírek szerint mintegy 20 mérföldet (32 km) építenek a kerítésből a Mexikóval határos Starr megyében, ahol a tisztviselők szerint rengeteg az illegális határátlépő. A portál rámutat, hogy a határfal építése Donald Trumpra volt jellemző, amelyet a demokraták hevesen elleneztek. Emlékeztetnek, hogy Joe Biden például 2020-ban megígérte, hogy megválasztása esetén nem fog egy méternyi falat sem építeni.


Az LMBTQ-lobbi nyomulása nem véletlen: elképesztő üzlet az emberi test hormonokkal és műtétekkel való megcsonkítása – mutattak rá a műsorban.


Májusban Ilana Rooderkerk városi tanácsnok arra szólította fel az amszterdami városvezetést, hogy követve Berlin példáját, szüntesse meg a bikinifelső kötelező viselését a nyilvános fürdőhelyeken – emlékeztetett a hírportál.
1 083 megtekintés

Commenti


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page