top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:11) 09.26.Dúró Dóra (Mi Hazánk) radikális változást sürgetett a családpolitikában, mert szerinte a 2010-ben meghatározott súlypontok ma már helytelenek. Kiemelte: 1990-ben Magyarországon a 30 éves nőknek mindössze 13 százaléka volt gyermektelen, most viszont ez az arány már 56 százalék. Egy szja-kedvezmény kevés lesz ahhoz, hogy ezen változtatni tudjunk – jegyezte meg.


Orbán Viktor semmit nem mondott a WHO terveiről, amikor szembesítettem azokkal, szemérmesen hallgatott. A családpolitikai felvetésekre is csúsztatással válaszolt, pedig rámutatottam: 1956-ban zártunk legutóbb olyan rossz demográfiai évet, mint tavaly. A Mi Hazánk továbbra is gyűjti az aláírásokat a WHO pandémiaszerződése ellen: mihazank.hu/whoellen. (Kapcsolódó film: WHO diktatúra: elhallgatott részletek az új járványügyi szerződésből – Szakács Árpád)


2023. szeptember 18-án a német Parlamentben sor került arra a meghallgatásra, amely egy petíció eredménye és amelyről prof. Bhakdit kizárták. Ezen a meghallgatáson felszólalt dr. Jürgen Otto Kirchner biológus és a következőket mondta: “Nagyon tisztelt elnökasszony, nagyon tisztelt jelenlévők! Wilschrey asszony (ő indította a petíciót) utalt már rá, hogy van egy kiemelkedő példa arra, hogy a WHO olyan vétségeket engedett meg, amiknek nem szabadna lenni. Ha a WHO elnöke kikiált egy pandémiát, az ahhoz vezet az aktuális tervek szerint, hogy 100 napon belül egy oltóanyagot kell kifejleszteni, mégpedig egy mRNS-oltóanyagot. Azonban mostanában egy kutatócsoport az USA-ban rájött arra, hogy ez az oltóanyag nagyon nagy mértékben DNS-sel szennyezett. Németországban vizsgálatokat végeztettünk el a németországi sorozatokon, öt sorozaton, amit egy neves magdeburgi laboratóriumban prof. König végzett el. A DNS határérték, amit egy parenterális gyógyszer (tápcsatornát elkerülő gyógyszer) tartalmazhat, 10 nanogramm. Viszont ezekben 2.835 nanogrammot, 2.334 nanogrammot, 1.014 nanogrammot, 3.540 nanogrammot és 834 nanogrammot találtak. Ez egy óriási túllépése a határértékeknek egy valóban nagyon kérdéses gyógyszer esetén." (Biró Éva)


“Orvosként felfordul a gyomrom, mert tudom, hogy egyetlen olyan tanulmány sincsen, ami tudományosan bebizonyítaná, hogy a maszkok aktívan vagy passzívan védelmet nyújtanak. Viszont több tíz tanulmány van, ami bizonyítja, hogy mennyire veszélyes a maszkhordás.” Riporter: “Az egyiket te magad csináltad.” Dr. Weikl: “Igen, gyerekekkel végeztünk egyet. Ennél a tanulmánynál láttuk, hogy egy percen belül a CO2 koncentrációja a belélegzett levegőben átlagosan több mint 6-szorosára emelkedett. A gyerekek ezáltal állandó terhelésnek vannak kitéve. Ez az egyik téma. A kevesebb oxigén és a CO2 visszalégzése anyagcserezavarokat okoz. A legrosszabb az egészben, hogy az összes tanulmány azt mutatja, hogy a maszkhordás semmi eredményt nem hoz, különösen egy teljesen új tanulmány az elismert szakfolyóiratban, a “Breath Research”-ben, ami azt mondja, hogy a maszk semmit nem ér és soha többé ne legyen semmiféle ajánlás semmilyen pandémia esetén. És ennek ellenére ezek a korrupt politikusok mégis ezt követelik. Ez sokkoló számomra. És azt kell mondanom az embereknek, hogy kérlek benneteket, emlékezzetek arra, hogy ne tegyetek olyasmit, aminek semmi értelme, csak az egészségeteket veszélyeztetitek. Mindenkinek joga van védeni az egészségét. És ezért azt mondom, hogy emberek, ne engedjétek ezt tenni magatokkal. Pont.” (Biró Éva)


Változnak az idők, változnak az emberek, de van, ami mégsem változik. (nu, két hozzászólás, lehet választani: SENKIT nem vettek elő. Mind megúszta. EZ egy remek teszt volt arra,hogy rájöjjenek BÁRMIT megtehetnek büntetlenül az emberekkel... 2. El kell ezt engedni. Ebből sose fogsz jól kijönni. A lakosság nem tudja ezt befogadni, hiszen lásd, 13 éve hagyják, hogy vezessék őket. Más irányba hatékonyabb és hasznosabb lenne elindulni.)


A Mi Hazánk képviselője még egy májusi interpellációjában ugyanis „a roma nemzetiség és a bűnözés egyértelmű kapcsolatára utaló kifejezést használt”, valamint felszólalása további részében is az érintett etnikai közösséget sértő állítást fogalmazott meg. A politikus felszólalásában a „cigánybűnözés” kifejezést használta. Az ülést vezető elnök akkor figyelmeztette is, hogy a jövőben tartózkodjon az ilyen kifejezés használatától. A vizsgálat végén a T. Ház akár Novák kéthavi tiszteletdíjának megvonásáról is dönthet.


A köztársasági elnök szerint Magyarországon kívül is egyre többen látják, hogy a nyugaton beköszöntött demográfiai jégkorszak az általunk megismert világ végével fenyeget. „Hazánk elsőként helyezte a családpártiságot a demográfiai küzdelem középpontjába. Elon Muskkal arról beszélgettünk, mit tehetünk közösen azért, hogy a fiatalok bátrabban merjenek igent mondani a gyermekekre. A gyermektelenség korunk legaggasztóbb jelensége. Elon Musk személyében egy új szövetségesünk lett a családok szabadságharcában, aki ismeri és elismeri Magyarország családközpontú programját” – osztja meg Novák Katalin. Mint kiderült,

Elon Musk is rendkívül fontosnak tartotta a találkozót, hiszen már közben kitett egy gyors posztot saját X-oldalára, amin nagyszerű találkozóról beszél!


Isabel Vaughan-Spruce-t tavaly decemberben állították elő a rendőrök először, mert egy abortuszklinika előtt állt és magában imádkozott. A döntésre azután került sor, hogy a közelmúltban a brit belügyminiszter a rendőröknek címzett levelében egyértelművé tette, hogy a csendes vagy néma ima önmagában nem törvényellenes, és jelezte, hogy nem kellene azért előállítaniuk embereket, mert csendben imádkoznak.


Szili Katalin miniszterelnöki főtanácsadó hétfőn egy kerekasztal-beszélgetésen vett részt Sepsiszentgyörgyön, ami után megkoszorúzták Fogolyán Kristóf, erdélyi magyar orvos emléktábláját.


Legalább négy ember meghalt, miután a koszovói rendőrség kiürített egy kolostort, amelyet több tucat fegyveres foglalt el a szerb határ közelében.


Robert C. Castel: „Az oroszok exporttilalmat vezettek be a benzinre és a gázolajra. Mikor egy állam egy erőforrást zárol, azt általában két okból teszi... 1. Hogy neki legyen, ha majd kell. 2. Hogy az ellenfelének ne legyen, ha majd annak kell. – Nem kizárt, hogy a döntés hátterében a sokak által sokszor emlegetett, nagy orosz (ellen)támadás áll.


Ezt állítja Ditte Jul Jorgensen, az Európai Bizottság Energiaügyi Főigazgatóságának vezetője. Jorgensen úgy véli továbbá, hogy az EU-nak megvannak a szükséges eszközei ahhoz, hogy az idei télen leküzdje az energiaválságot.


A BRICS-tagok egyik kimondott célja, hogy a dollár mint a nemzetközi kereskedelemben használt fizetőeszköz alternatíváját teremtsék meg. Úgy tűnik, hogy ez nem egy új valuta létrehozásáról szól, hanem inkább a dollár kiszorításáról az olajszerződésekből, “egy olyan erőforrásból, amely továbbra is uralja a globális kereskedelmet” – írja a New York Post című lap. Arra is rámutat, hogy ennek mind az amerikai külpolitikára, mind a gazdaságra kihatása lesz.

Ukrajna az idei téli fűtési szezonban kizárólag saját kitermelésű földgázt készül felhasználni, erre mostanáig még nem volt példa – közölte a Naftohaz ukrán állami gázvállalat hétfőn a Telegramon.


Korábban a The Wall Street Journal azt írta, hogy egy 29 republikánusból álló csoport ellenezte az Ukrajnának nyújtandó 24 milliárd dolláros további pénzügyi támogatást. A lap szerint megkérdőjelezték a pénzosztás szükségességét, és aggodalmukat fejezték ki az amerikai kongresszus által már jóváhagyott 100 milliárd dolláros finanszírozás miatt is.


A következő ukrán államfőválasztásra 2024-ben kerül sor. Mint azt korábban maga Zelenszkij is elmondta, tilos a voksolást hadiállapot idején megtartani, de lesz rá lehetőség, ha a parlament támogatja a vonatkozó törvénymódosításokat, a Nyugat pedig pénzt biztosít rá, és a megfigyelők egyebek mellett “a lövészárkokban” ülnek majd.


Az Egyesült Államok döntése, hogy nem hívja meg Putyint az APEC-csúcstalálkozóra, az amerikai fél “rosszhiszeműségét” jelzi és, azt is hogy “konfrontatív megközelítést tart fenn a többoldalú gazdasági együttműködés kérdéseiben, átpolitizálnak egy tisztán gazdasági fórumot" – mondta Bergyijev, aki sajnálatosnak nevezte ezt az állapotot.


A volt elnök iránti elfogultsággal nehezen vádolható ABC News és Washington Post közös felmérése szerint egyre csak nő Trump előnye.


Történelemformáló döntések születhetnek a következő hónapokban.


Washington nem gyakran ad közvetlen katonai célú kölcsönt vagy támogatást, utoljára Irak részesült hasonlóban.


Nagy-Britanniában, Franciaországban vagy Németországban sohasem rendeztek népszavazást a migrációs politikáról, a lengyeleknél most átfogó felmérés készült.


A szervezők közölték, hogy a rendkívül megemelt árak sok kórházat térdre kényszerítenek, és alig van olyan kórház, amelyik a folyó bevételeiből ki tudja fizetni a kiadásait.


A portugál fiatalok az Emberi Jogok Európai Bíróságához folyamodtak, mert úgy vélik, hogy Magyarország – több másik állammal együtt – nem tesz eleget a környezetvédelemért, és ezzel megsérti a fiatalok élethez, magán- és családi élethez, illetve diszkriminációmentes élethez való jogát. Fiatalok összesen 32 európai országot pereltek be, a tárgyalás pedig a héten fog elkezdődni Strasbourgban. A pert indító fiatalok 10-23 évesek, és az a céljuk, hogy a megnevezett európai országok tegyenek többet a környezetvédelemért.

 

 
904 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page