top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:47) 11.04.Nov. 4. Nemzeti Gyásznap. Meg az igazságszolgáltatás gyásznapja – és abszurduma. Két igazságharcos Alább a Budaházy Bizottság az Igazságételért két rendíthetetlen igazságharcosának írását tesszük közzé a Szilaj Csikó olvasóinak...


Patrubány Miklós felkérte a kutatót, hogy foglalja össze írásban is statisztikai adatait. Tomasovszki László elkészítette a kért összeállítást, amelyet alább teljes terjedelmében közzéteszünk. A kép valóban ijesztő: a világ 231 országa közül a népességarányos halálesetek száma szerint hazánk a harmadik helyen áll!? Szerbiában körülbelül ugyanannyian betegedtek meg COVID-ban, mint Magyarországon, mégis 30 ezerrel kevesebben haltak bele. Ausztriában háromszor annyian betegedtek meg, viszont fele annyian sem haltak meg ettől...!?


Az új narratívában Izrael lett az elnyomó, a palesztinok pedig az áldozatok. A nyugati baloldal jelentős része, amely addig pozitívan tekintett a cionizmusra, Izrael ellen fordult.


Ami Gázában történik, az olyan gonosz és embertelen, mint bármi, aminek emlékszem, hogy életem során tanúja voltam, és amit Izrael tesz, az undorító. Mindenkit beperelek, aki antiszemitának vagy a terrorizmus támogatójának nevez (ez a szokásos védekezés Izrael tetteire), de szégyellem, hogy egy olyan ország polgára vagyok, amely támogatja Izrael népirtó tevékenységét – amelyet, úgy tűnik, az őrült gyűlölet és a válogatás nélküli etnikai tisztogatás utáni vágy hajt. A mainstream média tele van olyan cikkekkel, amelyek Izrael népirtó akcióit védik. Őszintén szólva nem értem ezeket a fanyar, veszett embereket. Még az ENSZ főtitkára is – egy olyan szervezet, amely iránt nem érzek semmi vonzalmat – rámutatott, hogy az Izrael elleni támadások évtizedes megszállást követtek, és a humanitárius jog egyértelmű megsértésével vádolta Izraelt. Ezek olyan egyszerű kijelentések, amelyekkel szemben egyetlen józan gondolkodású ember sem emelhet kifogást.


A Hezbollah vezetője, Szajjed Haszan Naszrallah az izraeli háború kitörése óta először szólalt meg a nyilvánosság előtt. Naszrallah kijelentette, hogy a Hamász által október 7-én indított hadművelet „100 százalékban palesztin” akció volt, amiről nem tudtak előre.


Mohammad Abu Hattab csütörtök este élő adásban tudósított a gázai Nasser kórház előtt, harminc perccel később megölték.


Az amerikai hadsereg elismerte, hogy “fegyvertelen” drónrepüléseket hajtott végre Gáza felett, és azt állította, hogy az UAV-kat azért vetették be, hogy segítsenek megtalálni a Hamász által ejtett túszokat. A média által idézett amerikai tisztviselők ragaszkodnak ahhoz, hogy a repülőgépek nem támogatják az izraeli műveleteket a térségben.


Az antiszemitizmus új keletű terjedése miatt a külügyminisztérium nem támogatja a külföldi utazásokat.


"Az európai zsidók élete veszélyben van. A biztonságukért való felelősség az Önök kezében van" – írták a levélben


Az arab ország miniszterelnöke egyértelműen megüzente, hogy nem kér a gázai menekültekből.


Körülbelül 3000 tüntető vonult végig Essen belvárosán „Allahu Akbar” kiáltással.


Már 5 éves korban megtanítják a gyerekeiket Kalasnyikovval és M16- ossal lőni! A nyugati gyerekek biciklizni, úszni, írni, olvasni és sportolni tanulnak.


Remek interjú, az Iránban született , 23 évig a síita mohamedán sarija diktatúrában élő, az iráni elitalakulatban 15 évet letöltő biztonságpolitikai szakértő .


Fadi Elhusseini a Horthy szobor elől üzent a magyar társadalomnak.


A Külügyminisztérium szerint az sem kizárt, hogy a nekünk járó visszatartott források már rég Ukrajnában vannak.


Lassan többet lesz Kijevben, mint Brüsszelben.


Az EU tagállamai mintegy 1,5 billió dollárt veszítettek a Moszkva ellen bevezetett átfogó szankciók miatt – közölte pénteken Alekszandr Grusko orosz külügyminiszter-helyettes.


A nyugati nemzetek, amelyek korábban ragaszkodtak ahhoz, hogy Ukrajnának a harctéren kell legyőznie Oroszországot, fokozatosan változtatnak álláspontjukon – állapította meg pénteken Vlagyimir Putyin orosz elnök.


Amerikai és európai tisztviselők megkezdték a tárgyalásokat ukrán kollégáikkal az Oroszországgal folytatott lehetséges béketárgyalásokról és arról, hogy Kijevnek mit kellene feladnia ahhoz, hogy egyezségre jusson – jelentette az NBC News csatorna amerikai tisztviselőkre hivatkozva.A jelenleg oroszországi száműzetésben élő Viktor Medvedcsuk volt ukrán ellenzéki vezető pénteken Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt bírálta egy véleménycikkben. Az egykori politikus szerint a jelenlegi ukrán államfő lehet, hogy az utolsó, és Zelenszkij ezért csak saját magát okolhatja.


A lengyelországi tehergépkocsi-vezetők hétfőn három ukrán határátkelőt fognak lezárni, hogy felhívják a figyelmet azokra a károkra, amelyeket az EU azon döntése miatt szenvedtek el, hogy 2022-ben enyhítette az ukrán fuvarozó cégekre vonatkozó szabályozását.


A szlovák parlament új alelnöke, Lubos Blaha kidobta az uniós zászlót az irodájából. Az ország elnökének, Zuzana Caputovának a portréja helyett Ernesto Che Guevara arcképét akasztotta ki.


Azok, akik a fegyvertelen lakosság ellen elkövetett bűntetteket akár csak mentegetik, tagadják az emberi minőség legfontosabb attribútumait – mondja Schiffer András Izrael kapcsán. Miért tragédia a lengyel választási eredmény? Mi a baj az akkugyárakkal? Ki az ellenzék vezére? Interjú a volt országgyűlési képviselővel, ügyvéddel.


Az Egészségügyi Világszervezet a világ népeinek orra előtt kíván egy olyan nemzetközi szerződést életbe léptetni, amely korlátlan hatalmat biztosítana egy kormányok felett világelitnek, és hamis járványok ürügyén a legsötétebb világdiktatúra bevezetését szolgálná, amihez képest az elmúlt Covid-diktatúra csupán a bemelegítő kör volt – írják a szervezők Facebookon.


 

Dr. Szücsi Frigyes üzenete a börtönbe hurcolása előtt. Köztársasági elnöki kegyelmet a Budaházy-per utolsó három meghurcoltjának!684 megtekintés

댓글


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page