VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (17:49)


Törökország odacsapott a globális techcégeknek, a Facebook és a Youtube máris behódolt

Más jelentős közösségi média platformok vagy meghajoltak Törökország követelései előtt, vagy kitiltják őket az országból. A múlt hónapban a YouTube közölte, hogy betartja a törvényt. Hétfőn a Facebook azt írta, hogy a jövőben a működése a török jogszabályokkal összhangban lesz. Nemrég a Facebook megpróbálta kicselezni a török szervek figyelmét, ám annak az lett a vége, hogy kapott egy 5,3 millió dolláros bírságot, mert nem tartotta be az eddig szabályokat sem.


Ki az úr a házban? És a hazában? – Szakács Árpád írása az erdély.ma portálnak

Aztán most azt is látjuk, hogy lehet ezt másképp is. Törökország olyat lekevert a nagyképű globálarcoknak, hogy a vicsorgó fenevadak hirtelen egy nemváltó műtéten átesett pincsimacska szerénységével kezdték el nyalogatni azt a cipősarkat, amivel jól valagon lettek rúgva. Mert hát Törökország úgy döntött, megvédi a török érdekeket. Akinek nem tetszik, fel is út le is út…


Orbán Viktor vörös posztó a svéd politikában

Ez alkalommal nem a közösségi média cenzúrázott, hanem az ott megjelentek váltottak ki heves reakciókat a politikai korrektséget szektás vallássá emelő Svédországban, és próbáltak elhallgattatni egy magyar származású lelkészt.


Belga lapban járatta le Magyarországot Soros embere, akit az olvasók elküldtek a fenébe

· Demokratikus választásokon, elsöprő többséggel választották újra Orbánt, mert a lakosság akaratát hajtja végre. Nem úgy mint az a pár törpe, aki nálunk [Belgium] futkároz. · Ott [Magyarország] legalább még vannak értelmes emberek. . Miért nem tarthatunk mi is népszavazást a bevándorlással kapcsolatban? Talán félnek az eredménytől? · Okos emberek vannak odaát Magyarországon. Ideje Európa többi részének is belátnia, hogy a dolgok így nem mehetnek tovább.


Holland póló