top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:24) 2022.11.06
A teljes magyarázata annak, hogy valójában mi történt. Szükségállapot- törvény, kötelező oltás, a média nyíltan elismeri az összeesküvést!Az embereken végzett kísérleteket engedélyező bizottság feje: (a képen) AZ OLTÁSOKAT ENGEDÉLYEZTETNI KELLETT VOLNA!


“Te egy baloldali fasiszta vagy! Te mondtad az oltásdiktatúra közepén, fel kell szállni az autóbuszokra és végig kell húzni a busz padlóján azokat, akik nincsenek beoltva! Te ezek után fel mersz szállni az autóbuszra ?

Mi a véleményed a fasiszta ötletekről ? Tudsz róla, hogy az egészségügyi minisztériumban, a párttársad az egészségügyi miniszter Horovic titkos megbeszélést tartott az egyre növekvő számú oltássérültekről? Nem szólsz semmit, most félsz mi? A testőreiddel tartasz engem távol és nem válaszolsz ? Ez nektek az emberi jogokért folytatott harc? Beszálltatok az oktásdiktatúrába! Baloldali fasiszták !” – mondta az interjú készítéssel próbálkozó újságírónő Zehava Galon pártelnöknek, szélsőségesen baloldali minipárt elnökének, aki pártjával együtt megkapta a büntetést: nem választották be a parlamentbe.


Persze ha a bíró inkább azt próbálja figyelembe venni, hogy a nemzetközileg pénzelt (és elitista) jogásztársadalom elvárásait teljesíti-e, akkor nincsen gond. Pontosan erről szólt, szól a bírák tréningezése is. Például 2017–18-ban több mint száz bírót és igazságügyi alkalmazottat „érzékenyített" a túlnyomórészt külföldről, illetve Brüsszelből finanszírozott Helsinki Bizottság a migrációval, illetve a menedékkérőkkel kapcsolatban. A jogvédők által szervezett kurzusok ekkor már évek óta zajlottak, és azokat a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) hálózata mellett az Európai Bizottság is bőkezűen támogatta.


Marjorie Taylor Greene szerint a Demokratákat kizárólag Ukrajna érdekli, és nem foglalkoznak Amerikával.


Bill Clinton, Hillary Clinton és Barack Obama ismét kampánykörúton van.


Egy évszázaddal ezelőtt a Sassoonok világszerte ismertek voltak; üzleti tevékenységüktől kezdve a magánügyeikig mindenről szóló hírek bekerültek a nemzetközi médiába. Egy ideig az indiai ópiumkereskedelem akár 70%-át is uralták, és a gyapot, az ezüst, a textil, a banki, a biztosítási és az ingatlanügyletek terén is tevékenykedtek. A család későbbi generációi a jellegzetes bagdadi zsidóságukat a gazdagságért és a brit arisztokrata életbe való beilleszkedésért cserélték el. Végül ez volt az egyik legnagyobb hiba, amely végül a bukásukhoz vezetett – állítja Joseph Sassoon, a család egyik leszármazottja új könyvében...


„Ukrán szemszögből érthetetlen, hogy az EU miért totojázik ennyit, amikor mozgósítania kellene anyagi forrásait” –olvasható az elemzésben.


Európa nem fog kibírni még két évet a háborúból – értékelt Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő.


Kijevi tisztviselők közölték, számolni kezdtek egy korábban elképzelhetetlen lehetőséggel: egy teljes áramszünettel.


A lap értesülései szerint ezzel Ukrajna elérheti, hogy a többi állam továbbra is támogassa őket.


Ursula von der Leyen örömmel vállalná, de az USA nem nézné jó szemmel, Zelenszkijt az állami szintű korrupció teszi alkalmatlanná.


Az Uniper eddig a legnagyobb német vállalat, amely a háború gazdasági hatásai miatt a padlóra került. Jöhet az államosítás.


Az európai politikusok nyilvánvalóan készek arra, hogy gazdaságukat teljesen a falhoz szorítsák, és ami még rosszabb, még egy harmadik világháborút is elfogadjanak. Az a tény, hogy ez elsősorban Európában fog zajlani, és kizárólag az USA érdekeit szolgálná (amennyiben megnyerik), nyilvánvalóan egyáltalán nem érdekli politikai bábjainkat.


A Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának (MEÖT) elnöke az M5 csatorna Ez itt a kérdés című műsorának egyik, a kortárs keresztényüldözés jelenségét körbejáró adásában beszélt arról, hogy a Facebook nem engedi hirdetni a hazai történelmi felekezetek párbeszédét szolgáló szervezetet.


Van aki önszántából van akit a Facebook tilt le, de a folyamatosan ébredő emberiség sem kér a lefizetett tényellenőrzőkből, a kémkedésből és a virtuális börtönből (Metaverzum). Talán a legláthatóbb jele ennek a Facebook értékének rohamos csökkenése, már csak NEGYED annyit ér, mint 1 évvel ezelőtt, és mostanában nem valószínű, hogy változna a trend. (mivel Zuckerberg a fő probléma, viszont "szuper" részvényekkel rendelkezik, így nem lehet elmozdítani). Aki szeretne még igazi információkhoz jutni annak érdemes regisztrálni a Bitchute.com-ra és ott feliratkozni legalább erre a 3 ingyenes csatornára: redRsChannel, AlcyonPlejádok-2, és AntiKommunistaAntiFasiszta.


Lehet, hogy materiálisan létezik Németország, de a mai német kormány aktívan igyekszik felszámolni és eltörölni a történelmi Németország emlékeit.


A javaslat értelmében korlátozható lenne a sajtó olyan információk megosztásával kapcsolatban, amelyek ronthatják Svédország kapcsolatát más államokkal és szervezetekkel.


Válaszul a héten tartott közös dél-koreai-amerikai hadgyakorlatra.


A sportszergyártó cég jelezte: már nem tervezi piacra dobni a játékos új, szignált cipőjét.


A sztáredzőnek nem tetszenek a mostani trendek.

1 000 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page