top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:40) 09.09.A módszert nyilvánosan először a kanadai Szabadság Konvojosok esetében próbálták ki. A hivatalos bankszámlájukon összegyűlt összeget zárolták, a pénzeket visszautalták a feladóknak. Később Kínában akadályozták meg a pirossá tett QR kódokkal, hogy az összeomlás előtt álló bankból a betétesek kivegyék a pénzüket.

A készpénzt megszüntetése már elkezdődött! Napról napra tapasztaljuk a multicégek boltjaiban, ahogy bezárják a pénztárakat, vagy az automata pénztárakat csak bankkártyával lehet használni. A BKV sorra szünteti meg a készpénzes automatákat, vagy ragasztják be a pénzbedobó nyílásokat. A korlátozás néhány éve a nagyobb vásárokon, rendezvényeken való készpénzfizetés megtiltásával indult, ám akkor még nem gyanakodott senki.

A készpénz használatáról sehol nincsenek törvények, nem alkotmányos jog. Az erre irányuló törvényjavaslatot és népszavazási kezdeményezést semmibe vette a kormány, a médiák szót se ejtettek róla. Ami nincs szabályozva, az nem is létezik!? Egyedül a Munka Törvénykönyv egyik, ki tudja, melyik „oldali” kormány módosítása jelezte, hogy valami készül: a fizetés kiadásának módjáról szóló paragrafust átírták, eszerint a fizetésünket alapból átutalással kell kiadni, kivéve, ha megegyezés történik a készpénzes kifizetésről. De ki az, akinek esélye van egy multinacionális céggel szemben, ahol minden pénzmozgást a bankjaikon keresztül intéznek, és már úgy jöttek ide, hogy az egységeik központosítottak, kifizetőhelyek pedig nincsenek?

Kínában évek óta alkalmazzák a társadalmi kreditrendszert. Elég hozzá egy okostelefon, banki applikáció és a QR kódok. Az „interoperábilis” QR kódos rendszer főpróbája a kamukovid járvány volt. Minden adatunk minden rendszertagnál lehívható, vagy módosítható, kiegészíthető. Az indok az „utazás szabadsága” volt, a háttér az egészségügyi felügyelet és kontroll.

Ha nincs készpénz, azonnal függésbe kerülünk a bankoktól és a kormányzattól. Elég néhány új törvény, és bármilyen polgári engedetlenség büntetést vonhat maga után a bankkártya korlátozásával vagy a számla zárolásával. A társadalmi megfelelés így kényszeríthető ki: a globális narratíva tagadása, de leginkább az egészségügyi, járványügyi és klímavédelmi intézkedések kritizálása válik tilossá. Az orosz agressziót sem lesz szabad cáfolni, a rasszista, homofób nézetek mind büntethetővé válnak.

A készpénz a biztonságot jelenti. Ha nincs internet, nincs áram, csődbe ment a bank, vagy elromlott a rendszer, a készpénzzel akkor is lehet fizetni. A bankok eredetileg a készpénz és más értékek megőrzésére szolgáltak! A készpénz megszüntetése nem kényelmi, és nem biztonsági szempont, mert a bankkártya is ellopható, elhagyható, a bankszámla feltörhető, a digitális pénz ugyanúgy eltüntethető! A készpénz szabadságot jelent, használatának korlátozása, vagy eltörlése a szabadság, az emberi önrendelkezés és szólásszabadság végleges eltörlését jelenti. Az emberi mivoltunk és méltóságunk elvesztését jelenti!

Kína után Ausztrália és Anglia elkezdte bevezetni a társadalmi kreditrendszert a bankszámlák letiltásával, amihez a közösségi médiákat és Big Tech platformokat használja segítségül!

(…)

Még sok lényeges olvasnivaló az eredeti oldalon!


És akkor most ismételjünk:

UTÓPIA – ébresztőfilm


Épülő wokizmus Kanadában és Jordan Peterson kálváriája

Drákói Covid-intézkedések, számlazárolások, cenzúra, átnevelő képzés. Ha ezeket a kifejezéseket halljuk, pár éve még nem Kanadára gondoltunk volna, melyről a gyönyörű természeti képek mellett az udvarias, kedves polgárok, és úgy általában a béke szigete jutott volna inkább eszünkbe.

Az elmúlt közel tíz év során a juharszirup és a jéghoki hazájában azonban a szabadságjogok drámai eróziójának és a totalitarianizmus egyes elemei megjelenésének lehettünk tanúi, különösen a Covid-járvány, illetve az LMBTQ-ideológia mentén. Egy olyan társadalom jött létre, ahol az alapvető szabadságjogok, a természetes nemek és a bibliai igazságok melletti nyilvános kiállás, bizonyos orvosi, politikai eljárások határozott kritizálása, a békés polgári engedetlenség, illetve annak támogatása elfogadhatatlanná, sőt szankcionálandó bűntetté vált.

Számos történettel példázhatnánk Kanada ideológiai diktatúrájának létét. Ilyen például a szigorú járványrendelkezések ellen tiltakozó Szabadság-konvojban részt vevők és az őket támogatók bankszámláinak állami befagyasztása, és belföldi terroristának bélyegzése. A tüntetés az első nagy pofont akkor kapta, mikor az adománygyűjtő GoFundMe oldal az ottawai városvezetés felszólítására lefoglalta a kamionosok megsegítésére összegyűjtött 10 millió dollárt. Azonban a legnagyobb csapást az jelentette, amikor a különleges helyzetre hivatkozva bírósági engedély nélkül 280 résztvevő bankszámláját fagyasztották be.

Vagy itt van Josh Alexander, egy 17 éves tiné­dzser esete, akit azért függesztett fel katolikus iskolája, mert kiállt lány diáktársai mellett…


Szerinte Orbán Viktor Magyarország érdekeit védi, Ukrajna pedig a saját érdekeit, és ez így van jól.

Fegyir Sándor, Ukrajna leendő budapesti nagykövete a Glavkomnak adott interjúban arról beszélt, a magyarok, akikkel együtt szolgál, jónak látják Orbán Viktor politikáját.

„Orbán Viktor Magyarország érdekeit védi, Ukrajna pedig a saját érdekeit. Senkinek sincs joga más országok érdekeit a saját országa érdekei fölé helyezni” – jelentette ki.

Kiemelte, hogy Magyarország mekkora segítséget nyújtott, és nyújt még mindig az ukrán menekülteknek. Jelenleg 40 ezer ukrán tartózkodik Magyarországon, és ez az egyetlen hely, ahol még mindig ingyen használhatják a tömegközlekedést.

Az új nagykövet 13 hónapig szolgált a harctéren, a kárpátaljai 68. zászlóaljnál. Jelenleg mintegy 400 magyar katona szolgál az Ukrán Fegyveres Erőknél, akik közül mostanáig 31 ember vesztette életét.


Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese, kommentálva azt az információt, hogy Elon Musk korlátozta a Starlink munkáját a Krím közelében, megzavarva ezzel Kijev támadását, azt írta az X közösségi hálózaton, hogy ha ez igaz, Musk az utolsó épelméjű ember a semleges nemű Amerikában, akinek tökei vannak.


A kla.tv ma közelebbről szemügyre veszi azt az embert, akinek a hatáskörét óriási mértékben kiterjesztik, és aki ezután nagyon könnyen új járványokat hirdethet ki világszerte.

A szóban forgó személy Tedros Adhanom Ghebreyesus, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelenlegi főtitkára.

1. dosszié: A WHO élére való felemelkedés

A Wikipédia szerint Tedros már 1991-ben csatlakozott a kommunista Tigrajai Népi Felszabadítási Fronthoz - röviden TPLF-hez. A TPLF ezután 2018-ig irányította az országot. A TPLF párt tagjaként Tedros lépésről lépésre feljebb jutott.

2005 - 2012: Etiópia egészségügyi minisztere.

2012-2016: Etiópia külügyminisztere.

Ami viszont rendkívül jelentős, az az, hogy a TPLF egy erőszakos szervezet, amelynek kommunista programja van. 1976 óta a TPLF terrorista szervezetként szerepel a Globális Terrorizmus Adatbázisban, mivel gyakran részt vett emberrablásokban és túszejtésekben.

A TPLF a hatalmon töltött közel 30 év alatt a legsúlyosabb emberi jogsértéseket követte el.

Tedrost mint a politikai iroda magas rangú tagját és a TPLF hosszú ideje hivatalban lévő miniszterét egyetemlegesen felelőssé kell tenni ezekért a bűncselekményekért!

KÖVETKEZTETÉS: Az erőszakos terrorista csoport, a TPLF Tedros kengyeltartójává vált! Ez sötét árnyékot vet felemelkedésére!

2. dosszié: Az emberi jogok elleni legsúlyosabb bűncselekmények! (…)


Boris Palmer Tübingen polgármestere, korábbi zöld politikus, aki nyíltan kritizálja a migrációt és a woke-ot. Nemrég a Mathias Corvinus Collegiumban adott elő, ahol a magyar kormányt is kritizálta.

(…) Amikor 2000-ben Ausztria óriási nyomás alá került az FPÖ párttal való koalíció miatt, egész Európa az Ausztria elleni szankciókról beszélt. A kérdés az: vajon Európa megtenné-e ezt, ha egy nagy országról lenne szó? És számomra ez egy nagyon fontos fordulópont volt. Mert úgy gondolom, hogy egy kis ország sok tekintetben automatikusan egészen másképp látja a szuverenitással kapcsolatos dolgokat, mint egy nagy ország. A nagy országok elnyomása egészen más, ha egy kis országban élsz. És ezért elfogadom egy olyan nemzetnek, mint Magyarország, azt a jogát, hogy szembeszálljon azzal, amit a legtöbb közép- és nyugat-európai ország gondol, hogy multikulturális környezetben fogunk élni, és hogy a migráció jó dolog. Én nem osztom ezt a nézetet, de elfogadom, hogy egy olyan ország, mint Magyarország ezt a nézetet vallhatja, vagy legalábbis az ottani emberek többsége így gondolja.


Most már közzéteszik a normál sajtóban: mikrochipeket építenek be az élelmiszerekbe. Ennek egyik úttörője a parmezán sajt. Ez azzal indokolt, hogy megkülönböztetjük a drága eredetit más régiók hasonló sajtjaitól. A parmezán, pontosabban a Parmigiano Reggiano név használatának engedélyezéséhez kemény sajtot kell előállítani "az észak-olaszországi Emilia Romagna régió bizonyos területein ", a DerStandard.at weboldal szerint.

Más sajtgyártók is kínálnak hasonló sajtot, de anélkül, hogy megfelelnének a bonyolult minőségi követelményeknek, igen, úgy tűnik, hogy valódi sajthamisítók is vannak. "Annak érdekében, hogy fellépjenek a hamis parmezán ellen, a sajtgyártók most mikrochipeket akarnak használni, hogy csak az igazi kemény sajt jusson el a vásárlókhoz és a fogyasztókhoz. Ahogy a "Wall Street Journal" beszámol róla, a chipset a sajt héjához rögzítik, amelyet általában nem esznek meg, legfeljebb ízesítésre főznek. A chip, amely homokszem méretű és szilíciumból készül, beolvasható, majd kiköpi a sorozatszámot. Ez megmondja, hogy a sajt valódi-e vagy sem."


Amerikai ügyvédek tanúskodtak:


Hetvenkedő gyilkosok

Dr. David E. Martin szabadalmi jogász, a pénzügyi kockázatkezelésben nemzetközi vezetőként elismert M∙CAM Inc. alapító-vezérigazgatójának az Európai Parlament 3. nemzetközi Covid-csúcstalálkozóján tartott beszéde:


916 megtekintés

Kommentare


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page