top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:31) 06.03.... akik elvesztették szeretteiket, vagy akiknek szerettei súlyos mellékhatásokat szenvedtek a kísérleti injekciók következtében.

"A klinikai vizsgálatokról való lemondást ki akarják terjeszteni más vakcinákra is. Ez a gyógyszervállalatok végérvényes győzelme. Az orvostudomány egy új fejlődési szakaszba lép, amelynek már nem sok köze van az egészséghez. Az, hogy valaki beteg-e, a PCR teszttől függ. Az, hogy egy gyógyszer megakadályozza-e a betegséget, az ellenanyagot mérő teszttől függ. Mindez önreferáló módon a laboratóriumban történik, függetlenül attól, hogy az emberek hogy vannak. A többlethalálozás, a rekordszámú megbetegedések és a számtalan oltási károsodás nem játszanak szerepet, ezek csak akadályoznák a profit maximalizálását.” A Tweetben belinkelt cikk arról szól, hogy az EMA 2023. május 30-án kiadta az ajánlást az idei őszre, az XBB-variáns elleni géninjekciót javasolják boosterként, illetve a 4-5 év alattiak alapimmunizálására. Az adaptált géninjekció engedélyezése hatékonyságot igazoló tanulmányok nélkül történik. Vajon meddig nézi még tétlenül az orvostársadalom, hogy a gyógyszermaffia lejáratja, bemocskolja és végül teljesen elpusztítja az “orvoslás” fogalmat? (Biró Éva)


Barbara Baarsma, a Világgazdasági Fórum "napirendi hozzászólója" és a Rabo Carbon Bank vezérigazgatója a személyes szén-dioxid-kibocsátási egységek mellett érvel: "Ha repülni akarok, veszek néhány szén-dioxid-kibocsátási jogot valakitől, aki nem engedheti meg magának, hogy repüljön, például... Vagy ha valaki egy kis házban lakik, eladhatja a szén-dioxid-kibocsátási jogait valakinek, aki egy nagy házban lakik. Így a szegény emberek is részesülhetnek a zöld gazdaság előnyeiből."


Argentína egy lépésre van attól, hogy csatlakozzon a nagy feltörekvő gazdaságokat tömörítő BRICS-csoport Új Fejlesztési Bankjához (NDB) – jelentette csütörtökön a Telam hírügynökség Dilma Rousseffre, a szervezet vezetőjére hivatkozva.


"A BRICS által megtestesített reformüzenetnek át kell hatnia a multilateralizmus világát” – írta a Twitteren a csúcsdiplomata.


Az ukrán elnök szerint az ellentámadás súlyos áldozatokkal járhat és többféleképpen is alakulhat.


Ha nem sikerült áttörniük Bahmut szárnyain a hevenyészett védelmet, miért lennének sikeresebbek a délen?
Az ukrán elnök legnagyobb politikai riválisát, Vitalij Klicsko volt bokszolót, Kijev polgármesterét kritizálta, és a városban meghalt civilek életét rajta kérte számon.


Jens Stoltenberg a fegyverkezés növelésére sürgeti a tagokat.


Egyesek szerint Lukasenka ezzel az interjúval teljes mértékben felvállalta az összefogását Putyinnal.


Amit plauzibilis morális érvelésnek tekintettek 1945-ben Washingtonban, miért ne tekinthetnék hasonlóképpen plauzibilis morális érvelésnek 2023-ban Moszkvában?


A németek kifütyülték Olaf Scholz német kancellárt egy pártrendezvényen Falkensee-ben, és háborús uszítónak nevezték – jelentette a Bild című német lap.


Több tagország is aggályosnak találja az európai védelmi ipar brüsszeli kézivezérlésének ötletét.


Azt hiszem, akkor kötünk megállapodást, ha mindenki rájön, hogy a következő járvány, a következő egészségügyi fenyegetés előtti lehetőségünk valószínűleg közel van. Ezek voltak Xavier Becerra amerikai egészségügyi miniszter szavai, amikor a múlt héten a svájci Genfben újságírókhoz beszélt az Egészségügyi Világszervezet Egészségügyi Világszervezetének 76. ülésén. A nyilatkozat emlékeztet arra, hogy azok a politikai vezetők és egészségügyi bürokraták, akik a COVID-19 pánik idején cserbenhagyták a világ népét, továbbra is tudománytalan elméleteket és kudarcot vallott politikákat hirdetnek.


Julia Timosenkóval az élen, aki korlátozta az orosz nyelv használatát.
A magyar kormány közzétett egy videót, amelyben az ukrajnai konfliktus békés megoldására szólít fel, és egy olyan térképet is tartalmaz, amelyen a Krím félsziget nem része Ukrajnának.


És a reagálás...


„Boldog Pride-ot, Amerika!” – kezdi a posztját az amerikai elnök. A Pride-ról filozofálgatva hozzáteszi: „Ebben a hónapban, az LMBTQI+ jogokat országszerte érő kegyetlen támadások közepette ünnepeljük azokat az amerikaiakat, akik hevesen és bátortalanul küzdenek a szabadságért és az egyenlőségért – és megerősítjük, hogy jogaik emberi jogok is egyben.” (jaj!)


Ukrajnában 500 óvoda és általános iskola kapott oktatási anyagokat az Arcus Alapítványtól, amely egy amerikai-brit LMBT-szervezet.


Buenos Airesben az Alapjogokért Központot is méltatták.


Az amerikai hadsereg által végrehajtott egyik virtuális drónteszt során a légierő által használt mesterséges intelligencia egyszer csak úgy döntött, „megöli” kezelőjét, nehogy az beavatkozzon a küldetés végrehajtásába - számolt be róla egy amerikai tisztviselő még májusban.


Az érsek vezetésével imádkoztak.


847 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page