VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (16:17)

Egyetlen eset elég volt, hogy elinduljon a lavina A brit sajtó megkérdőjelezte a covid-halálozási adatok hitelességét

Egy hölgy megírta saját tapasztalatát, és özönlöttek a beszámolók hasonló esetekről. A brit sajtó napok óta a statisztikák megbízhatóságát firtatja. Bel Mooney múlt szombaton írt egy megindító cikket 99 éves édesapja halálával kapcsolatban. Az idős férfi demenciában és krónikus obstruktív tüdőbetegségben szenvedett, ami a halálához vezetett - mégis koronavírus áldozatként regisztrálták.


Szépen integrálódnak a britek: A rendőrségnél bemutatták a hidzsáb-egyenruhákat – Videó

Az a hazugság megy nyugaton, hogy integrálják a muszlimokat, ehelyett úgy néz ki, hogy pont a nyugat-európaiak azok, akik integrálódnak. A brit rendőrség hivatalosan is bemutatta a hidzsáb-egyenruhákat...

Egy terrortámadás után döntöttem el, hogy a papi hivatást választom

Fiatalként, mint mindenki más, ő is normális életre vágyott. Tanulmányait elvégezve jó munkahelyet akart szerezni, hogy biztonságos háttérrel rendelkezzen és megnősüljön. Az volt a célja, hogy igaz keresztény családot alapítson. Viszont az Isten más utat szánt neki. Miután túlélte az al-Kaida egyik terrortámadását, eldöntötte, hogy a papi hivatást választja.


Rögtönítélő bírósággal a jogállamért, elvtársak! - 4 kérdés a bolsevik propagandáról

A következő kijelentésért még nagyokat fogok szörfözni a szarhullámokon, amiket a DK-Jobbik-Momentum (ki hogy hívja őket) trollcsoportjai kavarnak majd a kommentszekcióban, de Fekete-Győr "felcsúti per" beszéde után legfőbb ideje megvonni egy következtetést: a Fidesznek 2022-ben a fő kampányfogása az ellenzéke lesz. Dicsértessék!

Versenyjogi össztűz alatt a Facebook – túlél-e a birodalom?

Az USA versenyjogi jogérvényesítő hatósága, a Federal Trade Commission (FTC) valamint 46 tagállam államügyésze (attornies general) a New York-i Letitia James vezetésével az elmúlt év decemberében párhuzamosan indítottak eljárást a Facebookkal szemben. Rendkívülinek mondható fellépésekről van szó. Az FTC beadványában az igen szokatlannak számító strukturális beavatkozást indítványoz, nevezetesen, hogy válasszák le az Instagramot és a WhatsAppot a közösségi média szolgáltatótól. Vajon mi indokolja a szokatlanul kemény eljárásokat?


Fekete-Győr András olyan kommunista terrort ígért meg, hogy Péter Gábor fontolgatja a feltámadást

A hülyeség mellett teljes mellszélességgel kiálló hazafi kibővítené a bíróságok jogköreit, hogy kötelezzék az ügyészséget vádemelésre. Érdekes gondolatok… csak épp nem a könyvtárban, hanem az elmegyógyintézetben. Ha a bíróság mondaná meg az ügyészségnek, hogy mikor és miben emeljen vádat, azzal finom szólva is felborítanák a büntetőeljárás Európa-szerte megszokott rendjét.


Diadalt aratott a genderlobbi Lengyelországban

A bíróság felmentette azt a három melegjogi aktivistát, akik az egyik legismertebb kegykép meggyalázásával kampányoltak az LMBTQ-közösségekért.

52 megtekintés