top of page

Mindennapi szemezgetésünk (15:27) 2022.12.24.
K. Schwab 84 éves kora ellenére még mindig remek formában van, és úgy élt túl egy "halálos járványt", hogy soha nem viselt maszkot, egy olyan eszközt, amelyet a Világgazdasági Fórum mindazonáltal könyörtelenül népszerűsít, mint a C-O-V-I-D elleni nélkülözhetetlen védelmet, különösen az idősek számára... A G20-ak indonéziai találkozóját megelőzően az amerikai Atlantic Council agytröszt nevében átadta Joko Widodo elnöknek a Globális Polgár Díjat. Az indonéz vezető beszéde nem meglepő módon a globalista szekta "Senki sincs biztonságban, amíg nincs mindenki biztonságban" szlogenjét használja – egy olyan koncepciót, amelyet a legembertelenebb C-O-V-I-D intézkedések igazolására használnak világszerte, és amely különböző ürügyekkel újrahasznosítható, hogy ál-kollektív érdekek alapján liberticid és halálos politikákat vezessenek be....


Az Európai Bizottság eddig csak az igazságszolgáltatás függetlenségét hiányolta Magyarországon, de a lap szerint már az LMBTQ-jogokkal és a menekültügyi rendszerrel is baja van Brüsszelnek.


Féléves rekordon a forint árfolyama!


A készenléti rendőrök igyekeznek megfékezni az elszabadult indulatokat, több helyen gyújtogattak és autókat rongáltak meg. (nu, Macron megint elszámította magát, Mbappe látványos vigasztalása és ölelgetése nem sokat hozott a konyhára)


Ezt elég sokféleképpen lehet értelmezni


Az állam törvényben támogatja az ideológiailag rossz úton járók feljelentőit, miközben az adófizetők pénzével tömi a kormánypolitika aktivistáit. Krisztina Koenen írása.


„Nagyon remélem, hogy Ukrajna 15 év múlva nem fog úgy kinézni, mint Afganisztán” – fogalmazott Monika Gabriela Bartoszewicz.


Mint kiderült az ajándék lobogóra náci jeleket is rajzoltak az állítólagos amerikai katonák


Eltiltaná Donald Trump volt államfőt az elnöki hivataltól az amerikai képviselőház bizottsága, amely a washingtoni Capitolium elleni támadás körülményeit vizsgálta.


Boldogok voltunk, hiszen a karácsonyfa alatt ott feküdt egy hordágyon az édesanyánk és az újszülött kishúgunk. Együtt a család, vigyáz ránk a Jóisten. Úgy éreztem, hogy valóban a Jézuska jött meg – dr. Hidvégi Éva elevenítette fel nekünk emlékeit, hogyan is élték át Budapest második világháborús ostromát.
774 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page