VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (17:32)Joe Biden: Divide et impera!

Biden elnöksége boríthatja a közép-európai térség stabilitását, és könnyen elsöpörheti az Orbán-kormány eddig elért sikereit


A Bazošon vett kolostor...

Úgy érezzük, hogy a Gombaszögi pálos monostornál szerzett tapasztalatokat kár lenne a fiókban hagyni, hisz bőven akad olyan kallódó érték szülőföldünkön, ahol ezeket kamatoztatni lehet. A gombaszögi kolostor ügye már jó irányba halad, ideje hát új projektbe kezdeni, hiszen Ipolyság is megérdemli a figyelmet!


Élhetetlenség, menekülés

Az NBC hírcsatorna felmérése szerint San Francisco egyes kerületei szennyezettebbek, mint India, Brazília vagy Kenya sikátorai. Az Egyesült Államokban az első helyen áll a lopások, betörések, a vandalizmus terén. Naponta több mint hatvan autót törnek fel a városban, és olyan, ma már ritka betegségek terjengenek a katasztrofális higiéniai körülmények következtében, mint a tífusz és a sárgaság. A város évente 4,5 millió fecskendőt oszt ki a kábítószeresek közt, ők pedig használat után ezeket a buszmegállókban vagy a parkokban szórják szanaszét.


Értsük meg: méhében él a nemzet! – Téglássy Imre a Vasárnapnak

Nem idegen népeket kell Európába csábítani, hanem saját gyermekeinknek kell lehetővé tenni, hogy megszülessenek - vallja a negyed évszázada magzatok megmentéséért dolgozó dr. Téglásy Imre. Az Alfa Szövetség alapító elnökével, aki maga is abortusztúlélő, az életellenes gondolkodás kezdeteiről, a vörösök bűneiről és a kortárs tünetek mellett a megoldási javaslatokról is beszélgettünk.


Covid-osztályon verte agyon a szobatársa, mert imádkozott

De itt vannak a véresszájú abortuszpártiak is, könnyfakasztó önellentmondások egész sorozatában. Mert hangoztatják ők is – egyébként nagyon helyesen –, hogy ne merészelj maszk nélkül bármit is csinálni, mert hát emberéletek, meg ez nem a te döntésed, hanem a közjó, a közérdek, más emberek élete és miegymás, mindezzel egyidőben pedig az „én testem, az én döntésem” szlogennel rendkívül nagy gyakorlattal veszik semmibe a nők méhében fejlődő magzat életét.
19 megtekintés