top of page

Mindennapi szemezgetésünk (17:09)


És mint egy igazi filantrokapitalista, Gates nagylelkűsége végül is elsősorban saját maga javára válik. Amint azt Gates maga is elárulja a kiemelt videóban, kitalálta, hogy az oltások fenomenális profitszerzők, mondván, hogy ők a legjobb befektetés, amit valaha tett, több mint 20: 1 arányú megtérüléssel.


Tehetetlenül nézték a rendőrök a németországi Hessen városában, ahogy több tízezer ember levette a maszkját és az utcán vonult a koronavírussal kapcsolatos korlátozások elleni tiltakozásul. Az RT. com élőben közvetíti az eseményt, a videó elején látható, ahogy a rendőrök megpróbálják feltartani a tömeget, majd látva a sokaságot széttárt karral félreálltak.


Tízezrek vonultak utcára Londonban, hogy csatlakozzanak a koronavírus járvánnyal kapcsolatos világméretű tiltakozási hullámhoz. Az emberek eldobták a maszkjaikat, semmilyen szabályt nem tartanak be, közösen vonulnak és a korlátozások eltörlését követelik. Az RT.com most is élőben közvetíti a demonstrációt, amit itt lehet megnézni.


„Az USA nincs abban a helyzetben, hogy az erő pozíciójából tárgyaljon Kínával” – közölte a kommunista funkcionárius. Fekete napja volt tegnap a washingtoni adminisztrációnak. Nem elég, hogy Vlagyimir Putyin – több nyugati lap szerint is – elegánsan és szellemesen visszaforgatta Joe Bidenre az orosz elnököt legyilkosozó szavakat, az újdonsült amerikai külügyminisztert a kínaiak osztották ki március 18-án.


A tárgyalópartnerek nyilvánosan és indulatosan bírálták egymás országainak bel- és külpolitikáját.


Egy időben azt mondogattam, minden elszakított nemzetrésznek, mindegyik térségben meg kell adni az önrendelkezés lehetőségét. Ugyanakkor a most kirajzolódó jövőkép, a nemzetközi liberalizmusnak a világ átrendezésére való törekvése nem sok jóval kecsegtet bennünket sem – nyilatkozta portálunknak adott interjújában Vári Fábián László kárpátaljai költő, műfordító, néprajzkutató, akit március 15-e alkalmával Kossuth-díjjal tüntettek ki.


Érdekes lenne megvizsgálni, hogy mi hozza őket ide azon kívül, hogy itt olcsóbban lehet élni, többet ér a nyugdíj. Ugyanakkor vannak olyan külföldiek is, akik még dolgoznak, és az egész családdal Magyarországra költöznek, sok esetben falvakba. Ők a nyugodt és biztonságos életet értékelik, hogy a gyerek nyugodtan elmehet egyedül az iskolába, hogy esténként nem kell félni az asszonynak végigmenni a falu utcáján, senki sem bántja. Van, aki megélhetési lehetőséget talál kis szálloda működtetésével, vagy régi álmát teljesíti, és vett egy darab földet, amit megművel. Tehát különféle motivációk hozzák ide a nyugatiakat. Most három családot látogattunk meg Nagybörzsönyben, ahol nagyon szívélyesen fogadtak bennünket.

Beesett koronás vicc71 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page