VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (18:59) 2021.07.26.Befuccsol a nagy kamu vakcinakísérlet? A Pfizer elismerte a „covid-vakcina” csak 39%-os védettséget nyújt a beígért 95% helyett. De adják még lejjebb is ezt? Dr. Fauci szerint az oltottak hordjanak maszkot a beltéren is … talán mindörökre?

Horror-komédiába illik az a sajnálatos valóság, melyet a nagy Covid-19 féle vakcina kísérlettel követnek el éppen az emberiség ellen – derül ki egy friss, a CNBC-ben megjelent cikkből. Az izraeli lakossági átoltást követően az izraeli kutatók ugyanis azt nyilatkozták, hogy a Pfizer mRNS-es géntechnológiás, csoda-kísérleti szurija, (mert lássuk be, védőoltásnak nevezni ezt a valamit, elég pontatlanság, sőt felelőtlenség lenne) az eddig ígért 95 százalékos védettség helyett maximum 39 százalékos védettséget ad. Ami azt jelenti, hogy tíz beoltott személy közül még 4-nek sem biztosít védelmet a koronavírus ellen. Egyelőre legalábbis ez a leközölt számarány.


Gyermekek számára a COVID vakcina előnyei “nem ellensúlyozzák a kockázatokat”, mondják a szakértők az FDA-nak.

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) tanácsadó bizottsága csütörtökön virtuális ülést tartott, hogy megvitassa, milyen adatokra lenne szükség a 12 év alatti gyermekek COVID elleni oltásához.

Míg néhány tanácsadó szerint túl korai lenne elsietni a vakcinák alkalmazását a gyermekpopulá