VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:36)CHILE: 60-75 % közötti az átoltottság, de egyre aggasztóbb a helyzet. Bezzeg az alig oltott Ukrajna!

És most, amikor a lakosság kb. 75%-a be van oltva, a járvány cseppet sem csitul. Sőt! A napi új esetszámok rekordszint környékén állnak. Június 8-án 7300 új esetet regisztráltak. Érdekes összevetnünk Ukrajnával, ahol drasztikusan visszaesett az esetszám, pedig csak a lakosság 3 %-a kapott oltást.


Oltott orvosok kerülnek kórházba az indiai variánstól

Több mint 350 esetben számoltak be arról, hogy a Sinovac kínai vakcinával átoltott indonéz orvosok közül valaki elkapta a Covid-19-et, több tucat még kórházi ápolásra is szorult. Ez némi kétséget vetett fel egyes oltóanyagok hatékonyságával szemben a vírus újabb variánsai ellen – írja a The Guardian helyi hatóságokra hivatkozva. Az orvosok többsége tünetmentesen, és önkéntes karanténban várta ki a negatív teszteredményét. Azonban több tucat közülük kórházba került magas láz, vagy csökkenő véroxigénszint miatt.


Meghosszabbította a kormány a járványügyi készültséget

Az új rendelet szerint 2021. december 18-ig tolták ki a készültségi időszak határidejét. Minderre azért volt szükség, mert az eddigi érvényben lévő szabályozás szerint 2021. június 18-án véget ért volna az időszak.


A covid19 vírus “mutációi” csak az európai propaganda sajtó manipulációiban léteznek: Wuhanban több mint 11 000 diák volt jelen a diplomaosztón maszkok és távolságtartás nélkül

Míg Európában és így Romániában is a legtöbb iskolában megtiltották, a covid járványra hivatkozva azt, hogy a diákok és szüleik normális, emberhez méltó évzáró és ballagási ünnepeket tartsanak, a be nem oltott szülőket még maszkban sem engedték be a tanintézmenyekbe, addig a pandémia fészkének nevezett Wuhanban mintha sosem történt volna semmilyen covid19 féle globális megvezetés. Ahogy az úgynevezett vakcina igazolványok is mindenről szólnak, csak nem egy vírusfertőzésről!


DEMONSTRÁCIÓ A NORMÁLIS ÉLETÉRT!

Június 20-án már nincs semmilyen korlátozás, nem kell szájmaszk és védettségi kártya. Eljött a régóta várt megmozdulás ideje, hogy hallassuk a hangunkat: https://fb.com/events/228993208680037

Változtatni kell, hogy ne legyen megkülönböztetés, értelmetlen korlátozás és oltásra kényszerítés. Nincs szükség olyan hatalomra, ami bünteti a normális és egészséges életet, helyette pedig a betegségben lát üzletet! Várunk téged, ha eleged van a média által terjesztett politikai vírusból, amire hivatkozva tönkretesznek mindent. Köztünk a helyed és gyere el akkor is, ha a járvány miatt veszteség ért, vagy bármiért megbüntettek! Találkozzunk a Kossuth téren, és aki eljön vagy bármiben segítene, az csatlakozzon ide: https://facebook.com/groups/vegyuk.vissza


Jelenczki István után Raffay Ernőt is kicenzúrázták Magyarországon

A rendszerváltozás hátterével kapcsolatban interjút kértek Raffay Ernőtől az egyik történelmi kutatóműhelyben, amit a Fidesz-kormányzat hozott létre. Néhány napja viszont arról értesítették a történészt, hogy "sajnos a szám tematikai keretei közé végül nem tudtuk beilleszteni a szöveget." Az Erdély.ma megbízható belső információi szerint az intézménynek Raffay Ernő mondanivalójával volt a problémája. A kicenzúrázott interjú teljes szövegét változtatás nélkül közöljük. Az elmúlt időszakban több hasonló eset fordult elő, nemsokára egy újabb ügyet is be fogunk mutatni. Nemrég ugyancsak az Erdély.ma közölte, hogy Jelenczki István Trianon-filmjét tiltották le a közmédia M5 csatornáján.


Aristo: Vérző Szívek

Szörnyű dolog történt velem a mai napon, kísérletet tettem megérteni egy LMBTQ-személyt. Rettenetes élmény volt, úgyhogy el is mesélem, hátha enyhülnek a szörnyű következmények. Amúgy is van bajom elég, mindenféle egészségügyi problémák és most még ez is. Gyanútlanul olvasgatom a kirendelt olvasnivalókat, és egyszer csak elém kerül egy bizonyos Milanovich Domi nevezetű hölgy (?) irománya, amely a hangzatos „Bujkálnom kell, mint az éjszakai állatoknak? A transz- és homofób törvénytervezetről” címre hallgat.


Elítélték a keresztény cukrászt, aki nem volt hajlandó transztortát sütni

A bíróság elmarasztaló ítéletet hozott a héten annak a keresztény cukrásznak az ügyében, aki lelkiismereti alapon megtagadta, hogy egy nemváltást ünneplő kék-rózsaszín tortát készítsen el "transznemű" megrendelője számára. Jogi képviselői megfellebbezik a döntést.


DÁNIA: Vége a maszkviselési kötelezettségnek!

Egy egész éjszakán át tartó maratoni tárgyalást követően hajnali 3 órakor létrejött a megállapodás 8 párt egyetértésével. A dániai parlamenti pártok (egy kivételével) támogatták a hónapok óta érvényben lévő rendelkezések feloldását, így Dániában már csak a tömegközlekedésben kötelező maszkot viselni, de ott is csak az álló utasoknak. A dán politikusok egyhangúlag úgy vélték, ideje visszatérni a normális emberi élethez, melynek nem lehet része a maszkviselés. Az un. covidpass-ok (oltási igazolások) használatát is folyamatosan visszafogják, és október 1-re teljesen meg kívánják szüntetni.


A Rothschild-család története akik a világot és a történelmet valójában irányítják

Továbbá e kör bűnös részének nagyon sok tagja már nem a Rothschild nevet viseli, ám határozottan komoly bizonyítékok vannak arra nézve, hogy akik ma az Egyesült Államokat, a Brit Királyságot és Izraelt irányítják, egyértelműen Rothschildok.

83 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek