VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:01)


Edinson Cavanit három meccsre eltiltották mert használni merészelt egy tiltott szót

A Manchester United uruguayi válogatott csatára ellen két hete indult eljárás “helytelen magatartás” miatt azt követően, hogy a 33 esztendős futballista egy hónapja a United Southampton elleni 3-2-es sikerét – és a találkozón szerzett két gólját – követően az Instagramra feltöltött posztjának szövegében a “negrito” szót is leírta. Cavani azt állította, ez csupán “szeretetteljes üdvözlése” volt egy barátjának...

Gulyás Gergely a "vastörvényről", Szájerről, Gyurcsányról és arról, hogy egy év múlva a Fidesz még a Néppártban lesz-e

Gulyás Gergely az atv.hu-nak adott szilveszteri nagyinterjújában azt mondta, a magyar kormány a garancia, hogy Brüsszel ne válhasson Moszkvává, és ma is az EU-csatlakozásra szavazna, nem lesz előrehozott választás. Szerinte Brüsszelben és az amerikai demokratáknál pezsgővel koccintanának, ha a jelenlegi kormány elveszítené a 2022-es választást. A kancelláriaminiszter szerint a Fidesz ma magabiztosan nyerne az ellenzék előtt, Soros ténykedése pedig elsősorban “nemzetbiztonsági kérdés”.


Még megfordítható a választások eredménye Amerikában?

Louie Gohmert texasi republikánus képviselő és Trump legyőzött arizonai elektorai viszont arra akarják kényszeríteni Mike Pence alelnököt, hogy nyilvánosan álljon ki Trump választási veresége megfordítására irányuló erőfeszítése mellett. Gohmert és a vesztes elektorok hétfőn keresetet nyújtottak be Pence ellen egy szövetségi bíróságon, amelyben azt a régi követelést terjesztették elő, hogy helyezzék hatályon kívül az elektori szavazatok számlálására vonatkozó kongresszusi törvényt.

19 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek