VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:22)Egy héttel az oltás után kórházba került Gyurcsány Ferenc. "Valami allergiás reakció" mondták az orvosok. Talán pók- vagy rovarcsípés.... Kórházba került Gyurcsány Ferenc, aki a hét elején még felszólalt a parlamentben. A DK elnöke április elsején kapta meg a koronavírus elleni oltást, mégpedig a Pfizert - amiről akkor azt mondta, két perc se volt. Tegnap éjjel allergiás reakcióval került a kórházba. Az orvosok egyelőre nem tudták megmondani, hogy mi válthatta ki ezt az allergiás reakciót. Elmondásuk szerint legnagyobb valószínűséggel étel vagy valami pók- vagy rovarcsípés okozhatta.


„A COVID-HELYZET: SZÍNTISZTA POLITIKA”

Vorobjov Pavel orosz professzor véleménye az oltásokról: A Covid elleni védőoltás ostobaság az egész, úgy ahogy van. (...) Ezek a génmódosított vírusok másféle vírusok valami részecskéjét kezdik termel(tet)ni, aminek eredményeként antitesteknek kell megjelenniük a szervezetben. Ám az antitestek megjelenésén túl, megváltozhat az emberi génkészlet is. Véleményem szerint ezeknek az úgynevezett Covid-vakcináknak pontosan ezért nincs semmi közük az oltásokhoz! (...) S hogy az ilyen vakcinákat most gyakorlatilag erőszakkal tesztelik emberek tömegein… Tudjuk, volt már erre példa: Hirosima és Nagaszaki, ahol az atombombát próbálták ki embereken.


Aristo: NOMÁDOK

Onnan jutott mindez az eszembe, hogy egy bizonyos Korányi Dávid – a „szupermodell” Mihalik Enikő újdonsült férje – azt nyilatkozta, őszerinte abban, hogy Mihalik Enikő amerikai állampolgárrá kívánja szülni leendő gyermekét: „… ebben a 21. századi, kozmopolita, nyitott világban nem találok kivetnivalót.” (...) Ő most mint „városdiplomata” vállal szolgálatot – bármit jelentsen is ez. Az interjú következő részében aztán el is mondja, hogy ez miből áll. „A kollégákkal egyeztetjük a jól működő gyakorlatokat, informáljuk egymást tesztelésről, maszkviselési szabályokról, kommunikációs stratégiákról, gazdasági és szociális intézkedésekről, és ezeket becsatornázzuk az fővárosi operatív törzs irányába.” Röviden, tömören összefoglalom: a nagy semmit.


881.BEKIÁLTÁS: Csörgő lánctalpak Oroszország körül

Még nem volt ennyire robbanásveszélyes a helyzet a Donyeck-medencében, mióta tavaly júliusban aláírták a békeegyezmény kiegészítését – tudósítja olvasóit a függetlennek tekintett oroszországi lap, a Kommerszant április 5-i száma. Az európai megfigyelő csoport, az EBESZ jelentése is megerősítette, hogy ukrajnai oldalról megtízszereződött a külföld által nem elismert Luganszki Népköztársaság (LNR) területét ért belövések száma. Nagyon kiéleződött a feszültség a szintén szakadárként kezelt Donyecki Népköztársaság (DNR) határán is. A határtérségben, a korábbiakhoz képest, egyharmadával növelték az ukrajnai haderő létszámát.


Már két parlamenti képviselő tagadta meg a kötelező maszkviselést

Daniel Ghiţă, a Szociál-Demokrata Párt (PSD) képviselője nem hajlandó covid intézkedéseknek megfelelően arcmaszkot hordani a parlament épületében.

A képviselő az őt emiatt zaklató riporter kérdésére először azt felelte, hogy egészségügyi okokból nem hajlandó maszkot hordani s erről hivatalos orvosi igazolása is van, majd egyszerűen visszakérdezett, hogy vajon valóban érvényes a járványhelyzet Romániában? Ezzel arra célzott, hogy a törvények és a román alkotmány értelmében a Romániában meghirdetett szükségállapot nem legális, így az ezekhez kapcsolódó megszorítások sem.109 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek