VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (19:58)


Mi Hazánk: Semmissé tettük a Trianoni békeszerződést.

Tartják: Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese és dr. Apáti István, a párt alelnöke


Demeter Szilárd ellen tiltakoztak a PIM előtt

A Duna-parti holokauszt-emlékműre utalva cipőket helyeztek ki a Petőfi Irodalmi Múzeum elé az aHang által szervezett tüntetés résztvevői. A demonstrálók felolvasást tartottak és verseket szavaltak. A tüntetők a PIM főigazgatójának távozását követelték, egy korábbi, azóta visszavont publicisztikája miatt, amely nagy felháborodást váltott ki.


Szájer kilépett a Fideszből, Orbán nyilatkozott

– Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele. Harmincéves munkáját nem fogjuk elfelejteni és megtagadni, de cselekedete nem elfogadható, és nem védhető. A történtek után az egyetlen helyes döntést hozta, amikor bocsánatkérés mellett Európai Parlamenti mandátumáról lemondott, és a Fideszből kilépett. Döntését tudomásul vettük.


Audio: A CNN igazgatója utasítása volt, hogy Trumpot őrültnek és kiszámíthatatlannak állítsák be Óriási botrány a hangfelvételek kiszivárgása miatt

Lassan egy évtizede mindenki számára világos, hogy a főáramú hírhamisítás és propaganda fellegvára a CNN csatorna és amikor a Fake News kifejezést halljuk, a hamis hírek gyártásáról beszélünk, akkor a CNN az első, mely eszünkbe jut.


Politikai Hobbista: klasszikus titkosszolgálati akcióval “lőtték ki” Szájer Józsefet (VIDEÓ)

Ő nem vállalta a beszervezett ügynök dicstelen szerepét a hazája ellen, hanem bevállalta ezt a mocskolódó szarvihart, amit most a nyakába öntenek, bevállalta, hogy fél Európa rajta röhögjön, rajta gúnyolódjon, miatta kacagja ki a sok büdös bunkó kommunista sorosista a magyar kereszténydemokráciát, őt vádolják meg a saját szövetségesei, a barátai is, hogy ennyi bajt okozott a magánéleti botlásaival – hangsúlyozta Jeszenszky Zsolt a PestiTV Politikai Hobbista című műsorában kedd este, amikor Szájer József ügyéről vendégeivel megállapították, hogy a politikus hibázott, viszont erkölcsi elismerés illeti azért, hogy nem engedett a titkosszolgálatok zsarolásának, hanem vállalva a következményeket lemondott.

4 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek