top of page

Mindennapi szemezgetésünk (19:58) 2022.04.19.


Új részletek a WHO kényszeroltási programjáról: Bill Gatessel együtt nemzetek feletti világjárványügyi szerződést akarnak

A fősodratú magyar nyelvű média pártállástól függetlenül továbbra is egységesen hallgat arról, hogy az Egészségügyi Világszervezet, azaz a WHO hónapok óta készíti elő a kényszeroltás új szabályozását, ami lehetővé teszi, hogy a járványra hivatkozva akár erőszakkal bárkit beinjekciózhassanak.


Romániában bezárják az összes COVID-oltóközpontot: június elsejétől csak a háziorvosok oltanak – Ugyanakkor hatalmas sikkasztások gyanúja merül fel: több millió euró elsikkadt és több millió lejárt szérum a kukába landolt

Végignéztük, hallgattuk az összes, az orvostudománnyal meredeken ellentmondó COVID-hazugságot és megszemlélhettük a minden képzeletet felülmúló primitív vakcina kampányt, amivel rá akarták vezetni, kényszeríteni a romániai embereket a védőoltásnak hazudott, genetikai kísérleti szérum beadatására, mely kockázatait és mellékhatásait, a kiadott globalista parancs szerint tudatosan elhallgatták.


Évekig eltarthat az orosz-ukrán háború - erre számít az EU

Az Európai Unió tehát az orosz olajimport betiltásán dolgozik. A bojkottot eddig többek között Németország és Magyarország ellenezte.


A semlegesség vége: Finnország jövője a NATO-ba vezet

Finnország ismeri az Oroszországgal vívott háború költségeit, hiszen a téli háború és annak folytatása 25 000, illetve 75 000 áldozatot követelt meg a finn nemzettől.


Katonai szakértő: a Donbászért vívott csata elhúzódó és véres lesz

Az elkövetkező csaták inkább hasonlítanak majd a második világháború manőverező csatáira, mint a Kijev és Mariupol városai körül a háború eddigi hat hete alatt vívott harcokra.


DR. JESSICA ROSE: MI ÖLI MEG AZ EZREDFORDULÓSOKAT?

Myocarditis és a vakcinák egyéb hatásai a fiatalokra.


Bolond lyukból – A polkorrekt őrület szemléje

Az Alapjogokért Központ gondozásában nemrég megjelent Bolond lyukból – A polkorrekt őrület szemléje című könyv a politikai korrektségnek nevezett ideológiák vadhajtásairól szóló gyűjtemény – jelentette ki a központ stratégiai igazgatója a kötet budapesti bemutatóján.


Floridában júliustól tiltani fogják az abortuszt a terhesség 15. hete után

Ron DeSanti, Florida republikánus kormányzója múlt csütörtökön új törvényt írt alá, amely a terhesség 15. hetét követően tiltja az abortuszt. A magzati halál és csecsemőhalandóság csökkentéséről szóló törvény a terhesség 15. hete után valamennyi abortuszra kiterjedő korlátozást vezet be, kivéve azon eseteket, amikor az anya élete veszélyben van, vagy pedig a születendő babánál „végzetes magzati rendellenességet észlelnek”.


Lesújtó kép a legártatlanabb korosztályról: A maszkviselés miatt a kisgyermekek generációja küszködik a beszéd- és szociális készségekkel

Egy hivatalos jelentés szerint a bezárási korlátozások, beleértve az arcmaszkot viselő felnőtteket is, a csecsemők és kisgyermekek generációját hagyták maguk után beszéd- és szociális készségekkel. Az Ofsted-nél dolgozó ellenőrök megállapították, hogy a csecsemők tanulási és kommunikációs képességei károsodtak, ha az elmúlt két évben jelentős ideig arcmaszkot viselő felnőttek vették őket körül.


Peszach ünnepen zsidó fiatalok békésen mennek a zsinagógába és útközben a jeruzsálemi Óvárosban támadják meg orvul őket “ az arab fiatalok”
404 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page